حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 10 شوال 1445 Thursday, 18 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4524 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
افزایش ۵ برابری تولید محصولات کشاورزی با اتکا به دانش و فناوری
22 آذر 1400 - 17:13
شناسه : 10202
7
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: طی ۴ دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تولید محصولات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن با افزایش ۵ برابری به ۱۲۵ میلیون تن رسیده است که بخش قابل توجهی از آن ناشی از پژوهش‌های بخش کشاورزی بوده که منجر به افزایش کمی و ارتقای کیفی محصولات شده است.
ارسال توسط : منبع : ایانا
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر سیدمجتبی خیام نکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم ملی تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی، اظهار کرد: با توجه به فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی باید شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش بیشتری داشته باشند.

وی با بیان این که صنعت گیاهان دارویی می‌تواند اقتصاد کشور را متحول کند، خاطرنشان کرد: به‌رغم منابع اولیه فراوان گیاهان دارویی در کشور، شرکت‌های داروسازی مواد اولیه خود را از خارج کشور وارد می‌کنند و این به ضرر بخش کشاورزی است.

دکتر خیام نکویی گفت: امروز با حضور وزیر جهاد کشاورزی و فعالان بخش تحقیقات کشاورزی، سامانه‌های رزومه هوشمند و اثربخشی محققانه بخش کشاورزی و همچنین از دستاورد تحقیقات بخش کشاورزی نان سبوس‌دار که آرد آن بدون سبوس‌گیری تولید می‌شود، اصلاح ویژگی‌های انگور، تولید خوراک دام با بذر خرما، افزایش ماندگاری پسته تازه برای صادرات به کشورهای همسایه و واکسن دوگانه برای ماهی قزل‌آلا که باعث مقاوم‌سازی در زمان تولید است، رونمایی شد.

وی افزود: ۲۰۰ هزار هکتار کشت کلزا آلوده به گل جالیز‌ای است که بر اساس دستاورد جدید مبارزه بیولوژیک صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: طی ۴ دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تولید محصولات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن با افزایش ۵ برابری به ۱۲۵ میلیون تن رسیده است که بخش قابل توجهی از آن ناشی از پژوهش‌های بخش کشاورزی بوده که منجر به افزایش کمی و ارتقای کیفی محصولات شده است.

وی افزود: در شرایط کنونی که در حوزه غذایی در دنیا تحریم هستیم با استفاده از کارهای تحقیقاتی می‌توانیم در بسیاری از محصولات به خودکفایی کامل و در بخشی به خود اتکایی برسیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.