حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4548 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
برگزاری جلسه هم‌اندیشی و بررسی فعالیت‌ها و برنامه‌های اتحادیه تعاونی‌های روستایی استان‌ها
18 خرداد 1401 - 10:12
شناسه : 12214
6
در این جلسه دکتر قادری‌فر، با تأکید بر جایگاه ویژه اتحادیه‌های استانی در بازاریابی و بازاررسانی محصولات کشاورزی گفت: با حذف ارز ترجیحی و نظام کارآمدسازی یارانه‌ها، شبکه تعاونی‌ها رسالت بزرگی بر عهده دارند و امسال در لایحه بودجه 30 هزار میلیارد تومان برای وزارت جهاد کشاورزی از محل فروش اموال مازاد پیش‌بینی شده است و در واگذاری اموال اولویت با شرکت‌ها و اتحادیه‌های تعاونی می‌باشد.
ارسال توسط : منبع : پات
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، در راستای افزایش تعامل بین سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و اتحادیه تعاونی‌های روستایی استان‌ها و بررسی فعالیت‌ها و برنامه‌های آن‌ها جهت نقش آفرینی مؤثر در توسعه پایدار بخش کشاورزی و تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، جلسه هم اندیشی و بررسی فعالیت‌ها و برنامه‌های اتحادیه‌های استانی با حضور دکتر قادری‌فر، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان، دکتر ارفع، عضو هیات مدیره و سرپرست معاونت امور فنی و بازرگانی، دکتر شاهمیری، مشاور عالی مدیرعامل، دکتر محمدی، معاون توسعه تعاونی‌ها، تشکل‌ها و نظام‌های بهره‌برداری، دکتر سلمان، مدیرکل دفتر توسعه، آموزش و ترویج تعاونی‌ها و تشکل‌ها، مهندس مددی، مشاور مدیرعامل و مدیرکل دفتر حوزه مدیرعامل، مهندس ادیب، مدیرکل دفتر بازرگانی محصولات کشاورزی، مهندس تواضع، مدیر کل دفتر توسعه خدمات فنی و کشاورزی تعاونی‌ها، مهندس جهانی، سرپرست دفتر توسعه و تجهیز زیرساخت‌ها و سرمایه گذاری و مهندس جوانمردی، مجری طرح ملی توسعه روستا بازار در سطح شبکه، مهندس علی اکبر خانی، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی ایران و مدیران عامل  اتحادیه تعاونی‌های روستایی استان‌ها روز سه شنبه 17/3/1401 در محل سالن جلسات سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران برگزار شد.

دکتر قادری‌فر همچنین با تشریح اهداف نظام کارآمدسازی یارانه‌ها و حذف ارز ترجیحی، در خصوص اهمیت روستا بازار در توزیع محصولات کشاورزی گفت: باید بتوانیم با نگاه نو و مدرن‌تر در بحث مارکتینگ اتفاق جدیدی در تعاون روستایی رقم بزنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه خانواده بزرگ تعاون روستایی باید مرکزیت بازار محصولات کشاورزی، مرجعیت قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی در بورس، صادرات و واردات محصولات در شبکه تعاون روستایی باشد و برای تحقق این مهم بایستی ضریب نوآوری و بهره‌وری در شبکه افزایش یابد افزود: هم چنین در خصوص نظام هدفمندی یارانه‌ها در این زمینه طرحی تهیه و به ریاست محترم جمهوری ارائه شده است تا جهت ارائه محصولات کشاورزی نیاز به کوپن کاغذی نباشد و یارانه هر فرد در محصولات کشاورزی مشخص و تعیین شده باشد.

وی در ادامه به نقش شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها در تقویت شبکه اشاره کرد و کشاورزی هوشمند و دانش بنیان را محور فعالیت‌های شبکه تعاونی‌ها برشمرد.

در ادامه دکتر محمدی ضمن اشاره به نقش اتحادیه‌های استانی در پیشبرد اهداف شبکه، سیاست‌ها و برنامه‌های معاونت را برای توسعه و تقویت شبکه تشریح کرد.

وی توسعه و تقویت شرکت‌ها و اتحادیه‌ها با نهادینه‌سازی مشارکت‌های فعال اعضا و ذینفعان و توان‌افزایی ظرفیت منابع انسانی در مدیریت شبکه، دستیابی به واحدهای بهره‌برداری حرفه‌ای و کارآمد در بخش کشاورزی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالقوه شبکه تعاونی‌ها و نقش آفرینی مؤثر در توسعه پایدار کشاورزی، توسعه توانمندی‌های شبکه از طریق افزایش سطح دانش و مهارت منابع انسانی، تنوع بخشی به تولید، توسعه زیرساخت‌ها، رقابت‌پذیری اقتصادی، توسعه مکانیزاسیون و ارتقاء سطح فن آوری و پایش اعضا و شناسایی و تعیین صلاحیت‌های حرفه‌ای مدیران عامل و هیأت مدیره تعاونی‌ها در راستای پویایی و به روز رسانی وضعیت شبکه را از مهمترین برنامه‌های سازمان برای تقویت و پیشرفت شبکه بیان کرد.

محمدی همچنین تعامل سازنده ارکان اتحادیه و مدیران عامل با اتحادیه مرکزی، توجه ویژه به ماموریت اصلی اتحادیه در انتقال نیازها و درخواست‌های تعاونی‌های عضو به مبادی تصمیم‌گیری و انتقال برنامه‌ها و سیاست‌های سازمان و وزارت به زیرمجموعه‌ها، رعایت قوانین و مقررات، دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌های ابلاغ شده توسط سازمان، توجه ویژه به توانمندسازی ارکان و کارکنان تعاونی های عضو و تعامل با موسسات، دستگاه‌ها و بخش های دولتی و غیر دولتی مرتبط، در سطح استان برای تأمین نیازها و پیشبرد اهداف و برنامه‌های اعضای اتحادیه‌ها را از برنامه‌های مورد انتظار سازمان از اتحادیه‌های استان برشمردند.

مهندس علی اکبرخانی نیز در این نشست ضمن تأکید بر جایگاه اتحادیه در امنیت غذایی کشور گفت: در هدفمندی یارانه‌ها باید اتحادیه مورد توجه جدی حاکمیت قرار داشته باشد تا بتوان از ظرفیت‌ها و پتانسیل اتحادیه برای کمک به اجرای نظام کارامدسازی یارانه استفاده نمود .

وی با اشاره به فعالیت‌های اتحادیه در زمینه حذف واسطه غیر ضرور در تولید و توزیع محصولات کشاورزی رویکرد اتحادیه را حرکت به سمت کشاورزی دانش بنیان بیان نمود.

علی اکبر خانی با ارائه گزارشی از عملکرد اتحادیه در سال گذشته موضوع خرید سیب پای درختی، گوجه فرنگی خارج از فصل بوشهر، رب گوجه در گلپایگان، خرید زعفران و خرید و توزیع برنج را از عمده فعالیت‌های اتحادیه برشمرد.

وی هم چنین هوشمندسازی انبارها و سردخانه‌ها و مستندسازی اموال و املاک اتحادیه را از برنامه‌های سال جاری بیان کرد.

در ادامه دکتر سلمان، مدیرکل دفترتوسعه، آموزش و ترویج تعاونی‌ها و تشکل‌ها این گردهمایی را فرصتی مغتنم جهت انتقال تجارب سازمان و تشکل‌ها در کنار هم و در راستای وظیفه سازماندهی و ساماندهی تشکل‌ها که از وظایف اصلی دفتر توسعه و آموزش تعاون می‌باشد دانست.

وی همچنین به برگزاری دوره‌های ملی و استانی جهت توانمندسازی ارکان اتحادیه‌ها اشاره نموده و گفتند برگزاری دوره‌های ملی توسط اتحادیه مرکزی نظارت و هماهنگی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی ایران در حال انجام است تا از این طریق بازرس، اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل متخصص وارد بدنه شبکه شوند.

در انتهای جلسه مدیران عامل اتحادیه‌های استان‌ها ضمن بیان نقطه نظرات خود جهت توسعه فعالیت‌های شبکه، گزارش عملکرد سال گذشته و برنامه‌های اتحادیه برای سال 1401 را تشریح نموده و انتظارات اتحادیه‌های استان از اتحادیه مرکزی و سازمان را مطرح نمودند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.