حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 15 شوال 1445 Tuesday, 23 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4541 تعداد نوشته های امروز : 2 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
تأمین امنیت غذایی و بی‌نیازی کشور از واردات محصولات و نهاده‌های بخش کشاورزی از اولویت‌های اساسی کشور است
06 آبان 1399 - 12:48
شناسه : 4818
11

پنجمین جلسه کارگروه رفع موانع جهش تولید با موضوع چالش‌های تولید در بخش کشاورزی صبح امروز (سه‌شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، معاون اول رییس جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت تولیدات بخش کشاورزی و تأمین امنیت […]

ارسال توسط :
پ
پ

پنجمین جلسه کارگروه رفع موانع جهش تولید با موضوع چالش‌های تولید در بخش کشاورزی صبح امروز (سه‌شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، معاون اول رییس جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت تولیدات بخش کشاورزی و تأمین امنیت غذایی، سیاست‌ها و جهت‌گیری کلی کشور را در جهت ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی و تولید نهاده‌های کشاورزی در داخل کشور ارزیابی کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا با فراهم کردن تسهیلات موردنیاز بخش کشاورزی مانع از واردات محصولات و عوامل بخش تولید کشاورزی نظیر سموم آفت‌کش و کودهای شیمیایی و سایر عوامل وارداتی تولید در بخش کشاورزی شویم.

دکتر جهانگیری با اشاره به میزان اشتغال‌زایی و نقش بخش کشاورزی در تولید ناخالص ملی، گفت: بخش کشاورزی باید بدون اتکا به یارانه‌ها به بخشی اقتصادی تبدیل شود و بتواند با ارتقاء بهره‌وری و عبور از وضعیت سنتی کنونی و با استفاده از روش‌های مدرن علاوه‌بر افزایش تولید و تأمین نیازهای داخلی، تولیدات این بخش به صادرات منجر شود.

وی با تأکید بر اینکه اعضای کارگروه رفع موانع جهش تولید که از هر سه قوه کشور حضور دارند با جهت گیری کلی ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی و نیز ایجاد شهرک‌های تخصصی نهاده‌ها و عوامل تولید وارداتی کشاورزی موافق هستند، افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید با ایجاد پنجره واحد و انجام پیگیری‌های مؤثر و اخذ مجوزهای لازم، زمینه تسریع در ایجاد زیرساخت‌ها و نیز استفاده از ظرفیت‌های موجود کشور به‌ویژه بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان اقدامات لازم در این خصوص را انجام دهد.

دکتر جهانگیری با اشاره به اجرای طرح‌های بزرگ آب و خاک در استان‌های غربی کشور و نیز تقاضای برخی کشورهای بزرگ برای واردات محصولات کشاورزی از ایران، گفت: می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح برای تأمین مالی و نیز اجرای طرح‌های کشاورزی نمونه علاوه‌بر افزایش بهره‌وری، صادرات قابل توجهی از محصولات کشاورزی را نیز انجام داد و تکمیل زنجیره تولید نیز می‌تواند میزان اشتغال‌زایی در بخش کشاورزی را افزایش دهد.

در این جلسه که وزرای جهاد کشاورزی و امور اقتصادی و دارایی، رییس کل بانک مرکزی، رییس سازمان بازرسی کل کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضو کارگروه حضور داشتند، علاوه‌بر ارائه گزارشی درخصوص مصوبات جلسه گذشته و حل چالش‌های ریالی و ارزی حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت در شورای پول و اعتبار، گزارشی از سوی معاون وزارت جهاد کشاورزی درخصوص موانع تولید در این بخش در دو حکم پیشنهادی ایجاد شهرک‌های تخصصی نهاده‌ها و عوامل تولید وارداتی کشاورزی و نیز ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی ارائه شد که پس از بحث و تبادل‌نظر مقرر گردید این وزارتخانه با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط درخصوص نحوه ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی و الزامات ایجاد واحدهای بزرگ کشاورزی از جمله نحوه تأمین مالی طرح‌ها و نیز موضوع مالکیت این واحدها مورد بررسی بیشتر قرار دهد و نتیجه را در جلسات آتی کارگروه موانع جهش تولید برای تصمیم‌گیری نهایی ارایه نماید.

همچنین اعضا با تأکید بر لزوم کاهش وابستگی کشور به عوامل تولید وارداتی کشاورزی نظیر سموم، کودهای شیمیایی، واکسن‌ها و سایر نهاده‌های کشاورزی با ایجاد شهرک‌های تخصصی به منظور تولید نهاده‌های موردنیاز بخش کشاورزی کشور موافقت کردند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.