حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4527 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
تأمین گوشت مرغ تا کشتارگاه‌ برعهده وزارت جهاد کشاورزی است
25 اسفند 1399 - 20:46
شناسه : 6686
10
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: طبق مصوبه روز گذشته ستاد اقتصادی دولت، تأمین گوشت مرغ تا کشتارگاه‌ها با وزارت جهاد کشاورزی است و پس از کشتارگاه وظایف تحویل و توزیع برعهده وزارت صمت خواهد بود.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایانا، مرتضی رضایی، با اشاره به این که برای تولید امروز مرغ گوشتی، از یک سال و نیم پیش برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: با ورود گله‌های مرغ اجداد و به تبع آن تولید گله‌های مادر در داخل کشور، سن پرورش مرغ، میزان تولید و میزان جوجه‌ریزی در جهت تأمین بازار توسط ستاد تنظیم بازار برنامه‌ریزی می‌شود.

وی با اشاره به این که در بهمن‌ماه حدود ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است، تصریح کرد: با توجه به میانگین سن پرورش که ۴۵ روز است، جوجه‌‌ریزی بهمن ماه به مرور وارد بازار می‌شود که این روند تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.

رضایی با بیان این که تمام واحدهایی که جوجه‌ریزی را شروع کرده‌اند به صورت سیستماتیک نهاده موردنیاز را مطابق با اندازه تعیین شده دریافت می‌کنند، یادآور شد: از آبان ماه تمام مرغدارانی که در سامانه بازارگاه ثبت نام کرده‌اند، پس از تایید جوجه‌ریزی واحدها توسط سازمان دامپزشکی، به صورت هوشمند برای ۴۵ روز نهاده دریافت خواهند کرد.

وی در رابطه با تلاطم در بازار عنوان کرد: هر سال از اواخر دی‌ماه تا اواخر بهمن به خاطر بالا رفتن تقاضا در ایام پایانی سال، جوجه‌ریزی افزایش می‌یابد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: تمام توان تولید اتفاق افتاده و جوجه‌ریزی طبق ابلاغ ستاد تنظیم بازار انجام شده است.

وی با اشاره به این که حدود ۱۸ هزار نفر مرغدار فعال در کشور داریم که یک تا ۵ بار در سال جوجه‌ریزی می‌کنند، عنوان کرد: تمام جوجه‌های موجود در واحدهای جوجه‌کشی خریداری شده و در فارم‌های پرورش قرار گرفته‌اند، بنابراین مشکلی در تولید مرغ نداریم.

رضایی با اشاره به این که با جوجه‌ریزی انجام شده حدود ۲۵۰ هزار تن گوشت مرغ تولید و تحویل بازار خواهد شد، گفت: با توجه به پارامتر‌های سن پرورش، استان، میزان مراقبت و نوع مزرعه، حدود ۲.۶ تا ۲.۸ کیلوگرم وزن مرغ زنده خواهد بود و میانگین ۵ تا ۷ درصد هم تلفات در نظر گرفته شده است و در نهایت ۷۵ درصد لاشه از این جوجه‌ریزی به دست خواهد آمد.

وی ادامه داد: در روزهای گذشته، مسئولان سازمان صمت تهران حدود ۹۸۳ تن مرغ گرم و ۴۰۰ تن مرغ منجمد تحویل گرفته‌اند در حالی که سرانه مصرف مرغ در تهران حدود هزار و ۱۵۰ تن است و ما از این عدد عبور کرده‌ایم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: طبق مصوبه روز گذشته ستاد اقتصادی دولت، تامین گوشت مرغ تا کشتارگاه‌ها با وزارت جهاد کشاورزی است و پس از کشتارگاه وظایف تحویل و توزیع برعهده وزارت صمت خواهد بود. که با این تصمیم‌گیری تکلیف توزیع‌کننده مشخص خواهد شد.

وی افزود: ما آمادگی داریم که مرغ پرورش یافته را به تمام کشتارگاه‌ها در سطح کشور برسانیم تا کشور از این شرایط عبور کند.

رضایی ادامه داد: پس از خروج مرغ از کشتارگاه، صورت جلسه آن توسط مسئول جهاد کشاورزی استانی نوشته می‌شود و مرغ به وزارت صمت تحویل داده می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.