به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، پیشبینیها نشان میدهد در شرایطی که تقاضای جهانی غذا روزبهروز در حال افزایش است، تغییرات اقلیمی بیشترین تأثیر را بر کشاورزی میگذارد، تا سال۲۰۳۰ بهرهوری تولید ۹۰ درصد محصولات کشاورزی کاهش خواهد یافت.
کشاورزی هوشمند نیاز به کشاورز آموزشدیده و هوشمند دارد. در شرایطی که کشورهای توسعهیافته در حال وقتکشی هستند و تعهدات خود را نیمهکاره رها میکنند، آنچه کشاورزان را نجات میدهد، تطابق حداکثری با پدیده تغییر اقلیم است.
دفتر تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیطزیست: تا سال ۲۰۳۰ بهرهوری تولید ۹۰ درصد محصولات غذایی کاهش مییابد.
ارسال توسط : sfoods منبع : دفتر تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیطزیست
ثبت دیدگاه