به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، وی در این مراسم ضمن گرامیداشت سوم خرداد، روز ملی مقاومت و پیروزی و با ذکر یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و امام راحل گفت: افتتاح این بارانداز را یک آغاز و رزمایشی میبینم برای کار بزرگی که شروع کردیم و آن تحقق شعار شبکه هوشمند تجاریسازی محصولات کشاورزی است.
وی ضمن دعوت از مدیران برای بازدید از نمایشگاه و ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات گفت: امیدواریم در جهت تأمین امنیت غذایی و سفره مردم، که رهبر معظم انقلاب تأکید ویژهای بر آن دارند، الگویی را ظرف چند ماه آینده با استفاده از ابزارهای نوین شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها و فعالین زیست بوم نوآوری، اجرایی و عملیاتی کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به همزمانی این آیین با طرح مردمیسازی و کارآمدسازی نظام یارانهای و حذف ارز ترجیحی، افزود: طرح هوشمندسازی یارانهها اثر مستقیمی بر سفره مردم دارد. مشکلات معیشت مردم دغدغه اصلی است که باید برای رفع آن از ظرفیت اتحادیههای مرکزی، ملی و استانی استفاده کرده تا شاهد رونق اقتصاد در کشور باشیم.
وی ضمن اشاره به پیش بینیهایی که از ابتدای قرن جدید در مورد بحران غذایی و تهدید امنیت غذایی در جهان میشد، تأکید کرد: باید تدبیرهای لازم با توجه به مزیتهای ملی بومی و منطقهای که کشورمان دارد اندیشیده شود.
دکتر قادریفر افزود: افزایش سطح بهرهوری و کشت قراردادی و الگوی کشت و سایر مسائل و چالشهایی که کشاورزی ما امروز با آن مواجه است جز با توسل به ابزار نوآوری محقق نمیشود. جهش تولید و اقتصاد دانایی محور، در گروی استفاده صحیح از ابزار فناوری است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تبدیل بارانداز هوشمند امین آباد به پارک علم و فناوری منطقه شهر ری خاطر نشان کرد: جهاد مردمی به این معنی است که ما چگونه میتوانیم از ظرفیتهای مردمی بالقوه استفاده بهینه کنیم. هدف ما رشد و بالندگی اقتصاد ملی کشاورزی با رویکرد صادرات محور و افزایش سهممان در بازارهای جهانی محصولات کشاورزی است و تنها با استفاده از فناوریهای نوین میتوان در این مسیر موفق بود .
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پایان خاطر نشان کرد: استفاده بهینه از توانمندیهای نیروهای انسانی و داشتههایمان در سراسر کشور شاکله نظام اقتصاد مقاومتی است. در جهت تحقق شعار سال، درونزایی اقتصاد کشور بایستی بر پایه اقتصاد کشاورزی باشد. امیدواریم با استفاده شایسته از ظرفیتها و داشتههای شبکه و همکاری موثر با استارت آپها و کسب و کارهای نو که از حلقههای مهم خوداتکایی و خودکفایی هستند بتوانیم رویکرد از مزرعه به سفره را اجرایی و عملیاتی کنیم و ارزش آفرینی شایسته برای بخش کشاورزی رقم بزنیم.
ثبت دیدگاه