حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4548 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
سند برنامه استقرار چرخه بهره‌وری بخش کشاورزی در بهار ۱۴۰۰ ابلاغ می‌شود
23 اسفند 1399 - 10:25
شناسه : 6621
7

تدوین سند برنامه عملیاتی استقرار چرخه بهره‌وری در وزارت جهاد کشاورزی در بهار ۱۴۰۰ نهایی و اجرایی می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، دبیر کمیته بهره‌وری وزارتخانه گفت: براساس دستورالعمل اجرائی این سند که در ۱۰ گام از سوی سازمان ملی بهره‌وری پیش بینی شده‌است، […]

ارسال توسط :
پ
پ

تدوین سند برنامه عملیاتی استقرار چرخه بهره‌وری در وزارت جهاد کشاورزی در بهار ۱۴۰۰ نهایی و اجرایی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، دبیر کمیته بهره‌وری وزارتخانه گفت: براساس دستورالعمل اجرائی این سند که در ۱۰ گام از سوی سازمان ملی بهره‌وری پیش بینی شده‌است، سهم بهره‌وری بخش کشاورزی از ارزش افزوده اقتصادی کشور باید به ۴۰ درصد برسد.

علیرضا نیکویی افزود: دستورالعمل استقرار چرخه بهره‌وری توسط سازمان ملی بهره‌وری براساس بند الف ماده (۵) قانون برنامه ششم توسعه برای هر یک از دستگاه‌های اجرایی کشور به طور جداگانه تهیه و در سال ۹۷ از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور ابلاغ شد و از همان زمان وزارت جهاد کشاورزی به اجرایی کردن گام‌های این دستورالعمل در جهت تدوین سند این برنامه، اقدام کرد.

سرپرست دفتر امور اقتصادی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان این که وزارت جهاد کشاورزی شش گام از این دستورالعمل را نهایی کرده است، اظهار داشت: شش گام شامل مواردی همچون تشکیل ارکان و هسته‌های کمیته بهره‌وری، بازبینی اهداف و مسئولیت‌های ارتقای بهره‌وری، ارائه گزارش عملکرد در راستای ارتقای بهره‌وری در اقتصاد، تعیین وضعیت موجود به لحاظ سهم بهره‌وری بخش کشاورزی از ارزش افزوده اقتصادی و هدفگذاری سهم این بخش در آینده، تعیین رشد سالانه ارزش افزوده و بهره وری مربوط به آن، انتخاب و هدفگذاری رشته فعالیت‌های اولویت دار و شناسایی عوامل محدود کننده و موانع دستیابی به افزایش بهره‌وری است.

نیکویی ادامه داد: ما در این سند به دنبال آن هستیم که ارزش افزوده بخش کشاورزی، سالانه ۸ درصد اضافه شود و در عین حال ۴۰ درصد از این میزان افزایش ارزش افزوده، مربوط به سهم بهره‌وری باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.