حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 16 شوال 1445 Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4548 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
سیر صعودی تراز مالی اتحادیه سراسری تعاونی‌های روستایی و کشاورزی در سال ۹۹
15 تیر 1400 - 11:37
شناسه : 8055
12
مدیرعامل اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های روستایی و کشاورزی ایران: مدیرعامل اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های روستایی کشور با بیان این مطلب که تراز مالی این اتحادیه در سال ۱۳۹۹ دارای سیر صعودی بوده است گفت: اتحادیه مرکزی برای نخستین‌بار و بدون در نظر گرفتن درآمد کشت و صنعت‌ها موفق به سودآوری شده و اگر بخواهیم بصورت تلفیقی سود اتحادیه را در نظر بگیریم در سال ۱۳۹۹ حدود ۸۰ میلیارد تومان سود ویژه خواهیم داشت که امیدواریم پس از کسر کارمزد بانکی (که بصورت اجبار به حساب اتحادیه گذاشته شده) بتوانیم برای اولین‌بار سود قابل توجهی را میان اعضاء اتحادیه تقسیم کنیم.
ارسال توسط : منبع : پات
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، هوشنگ افسردیر، مدیرعامل اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های روستایی کشور ضمن معرفی اجمالی اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی، وظایف و مسئولیت‌های آن اظهار کرد: تعاونی‌های روستایی پس از اصلاحات ارضی و فروپاشی نظام بزرگ مالکی و برحسب قانون شرکت‌های تعاونی مصوب ۱۳۵۰ و اصلاحات بعدی آن در مناطق روستایی تشکیل شده‌اند و به‌عنوان مهمترین تشکل در روستاها، از پیشینه‌ای غنی و ارزنده در زمینه مشارکت جمعی و کار گروهی نهادینه برخوردارند و در طی نیم قرن اخیر به عنوان نهادهای پشتیبان و حامی توسعه روستایی و واحدهای تولید و بهره‌برداری بخش کشاورزی محسوب می‌شوند.

وی با بیان این مطلب که نقش‌آفرینی تعاونی‌ها و تشکل‌ها در کمک به تنظیم بازار محصولات کشاورزی و مدیریت کنترل و بهبود قیمت محصولات، منجر به حل مشکل اصلی بخش کشاورزی و نوسانات بازار می‌گردد افزود: این روند می‌تواند به افزایش ارزش افزوده بخش کشاورزی و نیز کاهش فقر در روستاها کمک شایانی نماید.

افسردیر در ادامه با بیان این مطلب که خدمات تعاونی‌ها، رابطه مستقیم با میزان مشارکت اجتماعی مردم دارد تصریح کرد: اتحادیه مرکزی تعاونی روستایی برای انسجام و هم‌سویی فعالیت‌های بازرگانی، تهیه و توزیع نهاده‌های کشاورزی و خرید محصولات مازاد بر نیاز کشاورزان همچنین ایجاد ارتباط بین تشکل‌ها شکل گرفت، اتحادیه مرکزی در حال حاضر با داشتن ۳۱ اتحادیه استانی، بیش از ۳۲۰ اتحادیه شهرستانی، حدود ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت تعاونی، حدود ۵/۵ میلیون عضو ، حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مرکز خرید، ۲۲ انبار و ۵۳ سردخانه با ظرفیتی حدود ۵ هزار تن و بیش از ۵ هزار فروشگاه مصرف، توزیع سوخت، فروشگاه کود و سم، حدود ۵۰۰ واحد فنی شامل: بسته‌بندی صنایع فرآوری، جمع‌آوری شیر، بوجاری گندم و همچنین ۸۶ شرکت حمل و نقل، کار تهیه و توزیع ۶۵ درصد نهاده‌های کشاورزی شامل کود، بذر، سم و سایر نهاده‌ها را برعهده دارد. ضمن اینکه با خرید محصولات مازاد بر نیاز کشاورزان و تهیه مایحتاج عمومی از قبیل آرد، سوخت و کالاهای مصرفی خدمات خوبی به اعضا انجام می‌دهد.

مدیرعامل اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های روستایی کشور به مقایسه عملکرد سال ۱۳۹۹ با دو سال گذشته پرداخت و گفت: در سال ۱۳۹۹ با حضور رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، حمایت و هدایت خوب اعضای هیأت مدیره اتحادیه و با همت و تلاش کارکنان، سال بسیار خوبی برای شبکه و بخصوص اتحادیه مرکزی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ این اتحادیه توانست خرید توافقی ۶ محصول را با ۵ میلیارد تومان سود به انجام برساند، در حالی که در سال ۱۳۹۹ بیش از ۳۰ میلیارد تومان درآمد عملیات بازرگانی خرید و فروش با ۱۸ محصول را در کارنامه خود دارد.

افسردیر با بیان این مطلب که در سال ۱۳۹۹ حدود ۴/۵۴ تن زعفران خرید و فروش شده که در سال ۱۳۹۸ هیچ گونه فعالیتی در بازار زعفران توسط اتحادیه نداشته‌ایم یادآور شد: در زمینه گندم نیز، در سال ۱۳۹۸ هیچ‌گونه فعالیتی نداشتیم اما در سال ۱۳۹۹حدود ۴ میلیون تن گندم بصورت تضمینی و حدود ۹ هزار ۷۰۰ تن نیز به صورت توافقی از کشاورزان خریداری شد.

مدیرعامل اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های روستایی کشور در ادامه ضمن اشاره به خرید سایر محصولات از جمله حدود ۱۰ هزار تن رب‌گوجه‌فرنگی، حدود ۸۵۸ تن خرما و… اشاره کرد و اظهار کرد: در زمینه خوراک دام نیز همانند سال جدید، در پایان سال گذشته با دستور مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اتحادیه وارد خرید محصولات دامی (مثل: جو، ذرت و…) شد که توانستیم خدمات خوبی را در این زمینه به دامداران ارائه دهیم.

این مقام مسئول همچنین گفت: در بحث فنی بازرگانی هم خوشبختانه با هدایت و حمایت خوب معاونت بازرگانی سازمان برای اولین‌بار شبکه تعاونی روستایی حدود ۴۳۰ هزار تن کود بصورت مستقیم از پتروشیمی‌ها خریداری و توزیع نمود که جا دارد از همکاری خوب اتحادیه باغبانی، اتحادیه تعاونی تولید و اتحادیه پنبه که همکاری خوبی داشتند تشکر کنم. خوشبختانه در سال ۱۳۹۹ جدای از کود اوره، در زمینه سایر کودها بخصوص کودهای ریزمغذی، سولفات آمونیوم، دی‌آمونیوم فسفات و کود آهن فعالیت‌های بسیار خوبی انجام شده است.

وی ادامه داد: این اتحادیه در سال ۱۳۹۹ جدای از بحث توزیع کود و نهاده‌های کشاورزی، کارهای بزرگ و مثبتی را در زمینه تولید بذور کلزا، شبدر، ماش، کنجد، ذرت هیبرید و تولید نهال‌های مختلف داشته است.

افسر دیر در ادامه ضمن اشاره به حجم فعالیت‌های انجام شده توسط اتحادیه در سال ۱۳۹۹ تصریح کرد: اتحادیه مرکزی برای نخستین‌بار و بدون در نظر گرفتن درآمد کشت و صنعت‌ها موفق به سودآوری شده و اگر بخواهیم بصورت تلفیقی سود اتحادیه را در نظر بگیریم در سال ۱۳۹۹ حدود ۸۰ میلیارد تومان سود ویژه خواهیم داشت که پس از کسر کارمزد بانکی (که بصورت اجبار به حساب اتحادیه گذاشته شده) انشاءالله بتوانیم برای اولین‌بار سود قابل توجهی بین اعضاء اتحادیه تقسیم کنیم.

مدیرعامل اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های روستایی کشور به اهداف، برنامه‌ها و چشم‌انداز آینده اتحادیه اشاره و عنوان کرد: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به حضور فعال در خرید و فروش تمامی محصولات کشاورزی بصورت تضمینی، توافقی و حمایتی، تأمین و توزیع نهاده‌های کشاورزی شامل کود، سم و بذر، توسعه صادرات و واردات متناسب با وضع موجود در بازار محصولات کشاورزی و سیاست‌های دولت آینده و تأکید بر بازرگانی خارجی، مشارکت سازمان یافته در بازار رسانی محصولات کشاورزی برای تنظیم بازار و حمایت از تولیدکنندگان، ایجاد و توسعه غرفه‌های توزیع محصولات کشاورزی بصورت روستا بازار با مشارکت اتحادیه‌های عضو، پذیرش امور برون‌سپاری شده وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌های وابسته با استفاده از ظرفیت‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، ایجاد زیرساخت تجارت الکترونیک با رویکرد سودرسانی به کشاورزان و تأمین و توزیع نهاده‌های دامی با توجه به نیاز جامعه و رفع موانع تولید دام اشاره کرد.

افسردیر توسعه ظرفیت حمل و نقل شبکه تعاونی روستایی، حمایت و حضور مستقیم در احداث عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و احداث غرفه‌ها و بازارچه‌ها، ایجاد و راه‌اندازی سامانه بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی، مشارکت در احداث و نوسازی مجتمع‌های صنایع غذایی و صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی و حمایت از توسعه زیرساخت‌های تولیدی، فنی و ملی شبکه تعاونی‌های ذیربط را از دیگر برنامه‌ها و چشم‌اندازهای این اتحادیه برشمرد.

وی گفت: با توجه به مسائل و مشکلات بخش کشاورزی بخصوص در بحث صادرات محصولات کشاورزی و همچنین واردات نهاده‌های کشاورزی و دامی، امیدواریم با حمایت سازمان و پیگیری هیأت مدیره اتحادیه، برنامه‌ریزی‌های خوبی در این زمینه انجام می‌شود که در صورت لزوم حتی دفاتری در سایر کشورها ایجاد خواهیم نمود.

افسردیر در خاتمه از حمایت، هدایت و نظارت قانونی مدیرعامل، اعضاء هیأت مدیره، معاونت‌ها و کارکنان خدوم سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و همچنین اعضاء هیأت مدیره اتحادیه که با اعتماد و توصیه‌ها و تلاش چشمگیر خود ما را هدایت و راهنمایی می‌نمایند همچنین کارکنان پرتلاش و زحمتکش اتحادیه قدردانی کرده بیان داشت: امیدوارم در سال‌جاری هم همانند سال گذشته بتوانیم قدمی هرچند کوچک برای کشور عزیزمان برداشته و خدمت‌گذاری شایسته برای کشاورزان زحمتکش باشیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.