حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 3 شوال 1442 Friday, 14 May , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1022 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
عرضه آبزیان با تخفیف ۲۰ تا ۲۵ درصدی تا هفته سوم فروردین ۱۴۰۰
20 اسفند 1399 - 12:20
شناسه : 6603
بازدید 85
0

عرضه محصولات آبزی بسته‌بندی و فرآوری شده با ۲۰ تا ۲۵ درصد تخفیف برای بازارعید از ۹ اسفند آغاز و تا هفته سوم فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه دارد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران […]

ارسال توسط :
پ
پ

عرضه محصولات آبزی بسته‌بندی و فرآوری شده با ۲۰ تا ۲۵ درصد تخفیف برای بازارعید از ۹ اسفند آغاز و تا هفته سوم فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با اعلام این مطلب گفت: امسال همچنین عرضه کنسرو ماهی با تخفیف‌های ۱۲تا ۱۵ درصد برای مصرف مردم  پیش‌بینی شده است.

عیسی گلشاهی با بیان این که کنسرو ماهی قزل‌آلا نیز جزو محصولات دارای تخفیف است، افزود: این محصولات در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای همچون رفاه، سپه، افق کوروش و شهروند با تخفیف در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: علاوه‌بر این، امسال محصولاتی مانند فیله ماهی سی بس که در بسته‌بندی‌های خاص برای افزایش ماندگاری عرضه می‌شد، برای تعدیل قیمت و استفاده بیشتر آن، در بسته‌بندی‌های متنوعی در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد، زیرا در روزهای پایانی سال و ایام نوروز محصولات آبزی کمتر در فریزر می‌مانند.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و افزایش  تقاضا و مصرف آبزیان، برای تأمین این محصولات پروتئینی با قیمت مناسب، برنامه‌ریزی‌های مختلفی صورت گرفته است.

وی اضاف کرد: امسال برای جلوگیری از تراکم در مراکز خرید و حفظ فاصله‌گذاری‌ها به‌دلیل شیوع کرونا، از تولیدکنندگان درخواست کردیم یک هفته زودتر عرضه محصولات خود را با تخفیف‌های نوروزی در بازار آغاز کنند و این عرضه تا هفته سوم ادامه خواهد داشت.

گلشاهی خاطر نشان کرد که در سال‌های گذشته، عرضه آبزیان با تخفیف‌های نوروزی از ۱۵ اسفند شروع  و تا هفته دوم فروردین ادامه داشت.

وی در مورد قیمت آبزیان اذعان داشت: با توجه به تغییر هزینه‌های تولید، افزایش قیمت برای آبزیان نیز رخ داده، اما این افزایش قیمت نسبت به تورم عمومی در سطح جامعه و افزایش چشمگیر در برخی محصولات پروتئینی، کمتر بوده است.

گلشاهی افزود: تولیدکنندگان برای آشتی مردم با آبزیان و مصرف این محصولات، تخفیف‌ها را روی محصولات خود انجام می‌دهند.

وی درباره مزیت مصرف آبزیان گفت: مصرف آبزیان موجب تأمین ویتامین D و افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود و از این‌رو باید کاری کنیم که قیمت‌ها مناسب‌تر و سطوح دسترسی مردم به این محصولات بیشتر شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.