حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 10 شوال 1445 Thursday, 18 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4524 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
پیش‌بینی تولید ۱.۱ میلیون تن چغندرقند پاییزه در سال زراعی جاری
25 فروردین 1400 - 17:18
شناسه : 7107
7
مجری طرح چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی کرد: ۱.۱ میلیون تن چغندرقند پاییزه در سال زراعی جاری در کشور تولید شود.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی
پ
پ

You are hacking your site، پیمان حصادی، با اعلام این مطلب گفت: برآورد می‌کنیم از این میزان تولید چغندرقند پاییزه، بیش از ۱۳۰ هزار تن شکر استحصال شود.

وی، سطح زیرکشت چغندرقند پاییزه کشور در سال زراعی جاری را بیش از ۲۷ هزار هکتار عنوان کرد.

مجری طرح چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی افزود: بیش از ۱۸ هزار هکتار معادل ۷۰ درصد کشت چغندرقند پاییزه کشور در استان خوزستان انجام شده است.

حصادی در عین حال اظهار داشت: کشت چغندرقند در قالب کشاورزی قراردادی و با انعقاد قرارداد کشت انجام می‌شود.

وی با بیان این که سطح زیرکشت چغندرقند پاییزه در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ افزایش چشمگیری داشته است، خاطرنشان کرد: در سال زراعی گذشته، سطح زیرکشت چغندرقند پاییزه ۱۶ هزار و ۳۷۹ هکتار با تولید ۹۴۹ هزار و ۵۷۲ تن و  میانگین عملکرد تولید  ۵۸ تن در هکتار بوده است .

وی با اشاره به این که برداشت چغندرقند پاییزه در سال زراعی جاری در استان خوزستان آغاز شده است، گفت: عملیات برداشت این محصول در کشور تا تیرماه ادامه خواهد داشت.

حصادی درباره برنامه افزایش تولید چغندرقند پاییزه به منظور صرفه‌جویی در مصرف آب اذعان داشت: ما به دنبال این هستیم تا حدود ۵ تا ۷ میلیون تن تولید چغندرقند پاییزه در کشور اتفاق بیفتد که با توجه به محدودیت ظرفیت‌های صنعتی، این هدف دست کم در چهار سال آینده محقق می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت افزایش ظرفیت صنعتی و احداث کارخانه‌های قند جدید،  امکان ۳۰ تا ۵۰ هزار هکتار توسعه کشت چغندرقند پاییزه در استان خوزستان وجود دارد.

به گفته مجری طرح چغندرقند کشور، حدود پنج متقاضی و سرمایه‌گذار جدید، پیگیر احداث کارخانه‌های قند در استان خوزستان هستند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر به‌دلیل پایین بودن ظرفیت تحویل کارخانه‌های قند موجود در استان خوزستان، بخش قابل توجهی از چغندرقند تولیدی استان با صرف هزینه‌های گزاف حمل، به کارخانه‌های قند مستقر در خارج از استان تحویل می‌شود.

حصادی، افزایش عملکرد تولید در چغندرقند را از برنامه‌های معاونت امور زراعت نام برد و اظهار داشت: در این راستا، سال گذشته پروژه بررسی علت خلاء عملکرد در چغندرقند در کل کشور اجرا شد.

وی افزود: با اجرای این پروژه به دنبال شناسایی مشکلات مربوط به عملکرد تولید هستیم و از جمله این مشکلات میزان تراکم بوته در هکتار است.

مجری طرح چغندرقند کشور گفت: اگر بتوانیم تراکم بوته در مزارع چغندرقند را به ۸۰ تا ۱۲۰ هزار بوته در هر هکتار برسانیم، افزایش عملکرد چشمگیری خواهیم داشت.

وی درباره آبیاری مزارع چغندرقند نیز اذعان داشت: سیستم‌های نوین آبیاری مانند آبیاری قطره‌ای (تیپ) و بارانی در مزارع چغندرقند در حال گسترش است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.