به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در این رابطه که “امنیت غذایی مسئله درجه یک کشور است” تلاش سازمان انرژی اتمی کشور در جهت به حداقل رساندن بیماریها و آفات بخش کشاورزی را در راستای تحقق امنیت غذایی، ستودنی خواند.
ترویج فناوری های هسته ای در بخش کشاورزی کشور در جهت جلوگیری از خسارت به این بخش است.
در حال حاضر تولید غذا در کشور 125میلیون تن بوده و این دقیقا 5برابر تولید غذا در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران است.
اگر بخواهیم ضریب خودکفایی و تولید غذایی در کشور را مرور کنیم، چیزی حدود 85 درصد تولید غذا در داخل کشور انجام میشود. اما تأمین مازاد بر آن از خارج کشور موجب خروج ده تا پانزده میلیارد دلار ارز میگردد.
دستیابی به امنیت غذایی پایدار در گرو افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی کشور است.
بهره مندی از الگوی مصرف و توجه به آفات و بیماریهای بخش کشاورزی نیز از دیگر عناصر دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور است.
استفاده از سموم شیمیایی موجب کاهش تنوع زیستی میگردد بنابراین مدیریت تلفیقی و بیولوژیکی و بهرهمندی از فناوریهای جدید در کاهش آفات و بیماریهای بخش کشاورزی که بزرگترین آن بهرهمندی از انرژی هستهای است می بایست در دستور کار قرار گیرد.
ثبت دیدگاه