حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4548 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
ادامه‌دار بودن صادرات تخم‌مرغ به صورت محدود
19 تیر 1401 - 14:09
شناسه : 12909
4
رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت: صادرات تخم‌مرغ به صورت محدود به کشور افغانستان در حال انجام است.
ارسال توسط : منبع : خبرگزاری مهر
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، ناصر نبی‌پور با بیان اینکه صادرات تخم‌مرغ به صورت محدود به کشور افغانستان در حال انجام است، گفت: اوج صادرات این محصول روزانه ۱۰۰ تن است که رقم زیادی محسوب نمی‌شود.

وی توضیح داد که اگر قیمت هر کیلوگرم تخم‌مرغ زیر ۳۰ هزار تومان باشد، صادرات آن به‌صرفه است اما وقتی که قیمت بالای ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان است، برای صادرکنندگان نمی‌صرفد که اقدام به صادرات کنند.

این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه قیمت تمام شده تولید تخم‌مرغ بین ۴۴ تا ۴۵ هزار تومان است، ادامه داد: هم اکنون میانگین قیمت فروش هر کیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغداری حدود ٣۵ هزار تومان است ضمن اینکه شرکت پشتیبانی امور دام مقداری از تخم‌مرغ‌های مازاد را جمع‌آوری می‌کند.

نبی‌پور درباره اینکه طی هفته‌های اخیر قیمت تخم‌مرغ در برخی مناطق به ٩٧ تا ١٠٠ هزار تومان در هر شانه رسیده است، افزود: با توجه به اینکه قیمت درب مرغداری حدود ٧٣ هزار تومان است با احتساب کرایه حمل و سود برای فروشنده، قیمت ١٠٠ هزار تومان برای مصرف‌کننده منطقی است.

وی با اشاره به افزایش قیمت نهاده‌های دامی و هزینه‌های تولید، ادامه داد: قیمت تخم‌مرغ باید درب مرغداری به ١٠٠ هزار تومان برسد و در حال حاضر تولیدکننده زیان می‌کند.

نبی‌پور درباره اینکه افزایش بیشتر قیمت تخم‌مرغ مصرف‌کننده را تحت فشار قرار می‌دهد و منجر به کاهش قدرت خرید آنان می‌شود، افزود: تولیدکننده مقصر این مسأله نیست و دولت باید از مصرف‌کننده به نحو دیگری حمایت کند تا قدرت خرید آنها افزایش یابد.

وی تصریح کرد: اگر تولیدکننده همچنان در زیان بماند تولید نابود می‌شود.

نبی‌پور با اشاره به کشتار ٩ میلیون قطعه مرغ تخم‌گذار در خردادماه امسال گفت: تاکنون سابقه نداشته است این حجم مرغ در یکماه کشتار شود و میانگین کشتار در یکماه حداقل بین ٢.۵ تا ٣ میلیون قطعه بوده است اما افزایش هزینه‌های تولید و زیان‌های سنگین منجر به چنین اتفاقاتی شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.