حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 12 شوال 1445 Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4527 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
ضرورت توجه به منافع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان برای تنظیم بازار تخم‌مرغ
27 شهریور 1399 - 15:21
شناسه : 4052
9

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای تنظیم بازار تخم‌مرغ باید تصمیم‌گیری دقیقی انجام شود تا هم شرمنده سفره مردم نباشیم و هم تولید‌کننده متضرر نشود. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایانا، مرتضی رضایی، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در نشستی که امروز پنجشنبه با حضور […]

ارسال توسط :
پ
پ

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای تنظیم بازار تخم‌مرغ باید تصمیم‌گیری دقیقی انجام شود تا هم شرمنده سفره مردم نباشیم و هم تولید‌کننده متضرر نشود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایانا، مرتضی رضایی، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در نشستی که امروز پنجشنبه با حضور رؤسای اتحادیه‌های سراسری مرغ تخمگذار و سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت در سالن توسعه وزارت  جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: طبق آنالیز کارشناسان، قیمت تمام شده تخم‌مرغ که شب گذشته توسط وزارت صمت اعلام شد، واقعی نیست و این قیمت باید اصلاح شود.

وی خاطرنشان کرد: برای تنظیم بازار تخم‌مرغ باید تصمیم‌گیری دقیقی انجام شود تا هم شرمنده سفره مردم نباشیم و هم تولید‌کننده متضرر نشود.

در ادامه این نشست، معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در سیستم جدید توزیع نهاده‌های دامی، وجود جوجه در سالن‌های پرورش، مبنا قرار گرفته است. امید گیلانپور ادامه داد: سیستم توزیع دان با فرمول جیره‌بندی انجام می‌شود و دیگر به سالن‌هایی که جوجه در آن وجود ندارد و تولید در حال انجام نیست، دان تعلق نمی‌گیرد.

وی افزود: توزیع نهاده براساس میزان تولید و تحویل کالای نهایی خواهد بود.

در این نشست، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور نیز اظهار کرد: از اسفند ۹۸ تا مرداد ۹۹، ارز دریافتی شرکت پشتیبانی امور دام ۶ میلیون یورو بود اما از اواخر مرداد ۵۰۰ میلیون یورو ارز دریافت کردیم تا واردات نهاده‌های دامی را انجام دهیم اما تا زمانی که بخش خصوصی برای واردات کنجاله اقدام نکند، مشکل تأمین کنجاله سویا برطرف نخواهد شد.

وی افزود: ما با ۱۶۰ هزار تن کنجاله رسوب شده در بندر حدود ۷۰۰ هزار تن کنجاله داریم و برای تأمین کنجاله موردنیاز کشور حداقل ۵۰۰ هزار تن کنجاله دیگر نیاز داریم.

طلایی ادامه داد: روز گذشته ۱۲۰ هزار تن کنجاله سویا از هند خریداری کردیم که تا اول اکتبر بارگیری می‌شود.

در این نشست، رؤسای اتحادیه‌های سراسری مرغ تخمگذار درباره مسائل و مشکلات تولید و تنظیم بازار تخم‌مرغ نظرات خود را بیان کردند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.