محققان یک شرکت دانشبنیان محصولات غذایی بر پایه مواد گیاهی استویا تولید کردند که برای مصرف مبتلایان به دیابت متناسبسازی شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دیدهبان امنیت غذایی به نقل از ایسنا، امید نگینی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: در حال حاضر یکی از اصلیترین دلایل فوت افراد بیماریهای قلبی و عروقی و سایر بیماریهای مشابه است؛ از اینرو ما در این شرکت تولید برخی محصولات و شیرینیجات، رژیمی و سالم برای افراد مبتلا به دیابت، حساسیت به گلوتن و دیگر بیماریهای مرتبط با شکر را آغاز کردیم.
وی تولید انواع گز، سوهان، شیرینی لوزی و دیگر شیرینیجات، ایرانی و سنتی را از جمله این محصولات نام برد و ادامه داد: در ساختار این شیرینیها، آرد، شکر و گلوکز، حذف و به جای این مواد پرکالری، از برخی مواد طبیعی استفاده شده است.
نگینی با بیان اینکه در این محصولات همچنین از مواد سوربیتول و ایزومالت استفاده میشود، یادآور شد: در محصولات این شرکت از مواد استحصال شده از استویا استفاده میشود، برگ خشک گیاه استویا میتواند بین ۱۰ تا ۲۰ برابر برخی مواد شکری مضر، شیرینتر باشد، اما باعث بالارفتن قندخون نشود و این مزیت بزرگ این ماده است که البته خاصیت آنتیاکسیدانی نیز دارد.
براساس اعلام مرکز اطلاعرسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، این فعال دانشبنیان ضمن توضیح فعالیتهای این مجموعه برای توسعه بازاریابی، گفت: محصولات این شرکت با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه میشود و تاکنون به کشورهایی نظیر عراق، روسیه و عمان نیز صادر شده است.
ثبت دیدگاه