حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4527 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
قدرت خرید بنکداران ۵۰ درصد کاهش یافت
12 شهریور 1399 - 16:29
شناسه : 3723
8

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: افزایش قیمت‌ها در ابتدای اردیبهشت‌ماه لطمه سنگینی به ما وارد کرد. در آن زمان از خرده‌فروشی‌ها حمایت کردیم در حالی‌که برای خرید اقلام در ابتدای اردیبهشت‌ماه به‌دلیل افزایش قیمت دلار قیمت‌ها بین ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند و همین موضوع منجر به کاهش قدرت خرید ۵۰ […]

ارسال توسط :
پ
پ

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: افزایش قیمت‌ها در ابتدای اردیبهشت‌ماه لطمه سنگینی به ما وارد کرد. در آن زمان از خرده‌فروشی‌ها حمایت کردیم در حالی‌که برای خرید اقلام در ابتدای اردیبهشت‌ماه به‌دلیل افزایش قیمت دلار قیمت‌ها بین ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند و همین موضوع منجر به کاهش قدرت خرید ۵۰ درصدی ما شده است. اگر در گذشته بنکداران حدود ۱۰۰ کارتن شوینده محصولی را خریداری می‌کردند اکنون قدرت خرید بنگداران به ۵۰ و ۶۰ کارتن خرید محصول رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایلنا، محمد آقاطاهر، اظهار داشت: کمبودی در تأمین کالاهای اساسی مردم وجود ندارد اما قیمت تمام کالاها گران شده است؛ به‌طوری‌که در برخی از اجناس افزایش قیمت ۲۰ درصد تا ۲ برابری مشاهده می‌شود.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اضافه کرد: اکنون شرایط متفاوت از گذشته شده است. زیرا تالار‌ها پذیرایی و رستوران‌ها فعالیت ندارند به‌همین دلیل بخشی از تأمین کالا که به‌واسطه آنها انجام می‌گرفت دیگر انجام نمی‌شود. همین امر سبب شده تا فروش ما هم نزدیک به ۲۰ تا ۵۰ درصد کاهش پیدا کند.

وی اضافه کرد: افزایش قیمت ارز باعث کاهش قدرت خرید مردم در کالاهای اساسی شده است؛ به‌طوری‌که مردم کالاهای موردنیاز خود را روزانه خریداری می‌کنند.

آقاطاهر با اشاره به قیمت برخی از اقلام اظهار داشت: برنج خارجی از ابتدای شهریور که با ممنوعیت واردات روبه‌رو شد نزدیک به ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش قیمت و حبوبات هم در ماه اخیر افزایش قیمت ۱۰ درصدی را داشته است اما جالب است بدانید، در ماه‌های اخیر شکر ۱۲ درصد کاهش قیمت داشته است.

او ادامه داد: افزایش قیمت‌ها در ابتدای اردیبهشت‌ماه لطمه سنگینی به ما وارد کرد. در آن زمان از خرده‌فروشی‌ها حمایت کردیم در حالی که برای خرید اقلام در ابتدای اردیبهشت‌ماه به‌دلیل افزایش قیمت دلار قیمت‌ها بین ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند و همین موضوع منجر به کاهش قدرت خرید ۵۰ درصدی ما شده است. اگر در گذشته بنکداران حدود ۱۰۰ کارتن شوینده محصولی را خریداری می‌کردند اکنون قدرت خرید بنگداران به ۵۰ و ۶۰ کارتن خرید محصول رسیده است.

آقاطاهری در خاتمه اضافه کرد: در دوران کرونا فروشگاه‌های زنجیره‌ای با کمبود کالاهای اساسی مواجه شدند این در حالی است که واحدهای صنفی خرد مورد حمایت بنکداران قرار گرفتند و با کمبود کالا مواجه نشدند اما قیمت برخی اقلام به یک‌باره حدود ۵۰ تا ۱۰۰ درصد گران شد.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.