حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4548 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
لزوم احیا و توسعه جنگل‌های زاگرس به منظور ذخیره‌سازی آب و مبارزه با ریزگردها
08 تیر 1401 - 12:00
شناسه : 12729
4
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، بر لزوم احیا و توسعه جنگل‌های زاگرس تأکید کرد و گفت: جنگل‌های زاگرس علاوه بر تولید و ذخیره‌سازی آب، سپر محکمی در برابر هجوم ریزگردهاست.
ارسال توسط : منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر نوبخت در دیدار و گفتگو با استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص خشکیدگی درختان بلوط زاگرس و شیوع آفت پروانه جوانه‌خوار در این استان و شهرستان باشت، اظهار داشت: جنگل‌های زاگرس اهمیت ویژه‌ای برای کشور بویژه سازمان منابع طبیعی دارد و احیا و توسعه این جنگل‌ها که بیش از ۴۰ درصد آب مورد نیاز کشور را تامین و ذخیره می‌کند در اولویت کار سازمان قرار دارد.

وی افزود: جنگل‌های زاگرس علاوه بر تولید و ذخیره‌سازی آب سپر محکمی در برابر هجوم ریزگردهاست و سازمان اقدامات مدیریتی و عملیاتی را با کمک سازمان مدیریت بحران در دست اجرا دارد که البته در این مسیر همه دستگاه‌ها، مسوولان و مردم باید بسیج شوند و برای احیای این اکوسیستم ارزشمند تلاش کنند.

سرپرست سازمان منابع‌ طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه تغییرات اقلیمی و بروز خشکسالی‌های پی‌در‌پی و کاهش پوشش گیاهی را از چالش‌ها و مشکلات عمده جنگل‌های زاگرس برشمرد و خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات بین‌المللی در کنار ظرفیت‌های داخلی در برنامه کاری سازمان قرار دارد.

اجرای محلول‌پاشی مناطق جنگلی بلوط آلوده به آفت ابلاغ شد

به گفته وی، اجرای محلول‌پاشی مناطق جنگلی آلوده به آفت مذکور در استان‌های زاگرسی و درگیر، ابلاغ شده و سازمان برنامه دارد با استفاده از ظرفیت‌های مردمی و جوامع محلی با یک سری اقدامات ضربتی دغدغه مردمی را در این مناطق کاهش دهد.

دکتر نوبخت در خاتمه از برگزاری نشست با مدیران و دست‌اندرکاران ۱۱ استان زاگرسی و مجمع نمایندگان منطقه زاگرس خبر داد و افزود: سرعت در انجام کار برای مبارزه با آفت درختان جنگلی بلوط از برنامه‌های اولویت‌دار منابع طبیعی است و تسریع در انجام کار می‌تواند سازمان را در رسیدن به اهداف پیش رو و همگام کردن با طبیعت یاری کند.

تخصیص اعتبار ویژه برای نجات درختان بلوط استان کهگیلویه و بویراحمد ضروری است

در این دیدار استاندار کهگیلویه و بویراحمد، بر تخصیص منابع مالی و اعتبارات ویژه‌ برای نجات درختان بلوط به این استان تاکید کرد.

سید علی احمدزاده گفت: در پی شیوع آفت پروانه جوانه‌خوار در جنگل‌های کهگیلویه و بویراحمد، سطح وسیعی از درختان بویژه جنگل‌های بلوط استان مورد هجوم این حشرات قرار گرفته و در شهرستان باشت به حد بحران رسیده است.

وی افزود: مردم استان و جوامع محلی از بابت شیوع این آفت که موجب خسارت به درختان بلوط شده است بسیار نگران هستند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از نوبخت درخواست کرد؛ منابع مالی و اعتبارات ویژه‌ای برای نجات درختان بلوط به این استان اختصاص یابد.

گفتنی است؛ خشکیدگی درختان بلوط زاگرس و شیوع آفت پروانه جوانه‌خوار در استان کهگیلویه بویژه در شهرستان باشت محور گفت و گوی دو طرف بود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.