حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4524 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
هدفگذاری ۱۴ پروژه دانش‌بنیان در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری
30 فروردین 1401 - 16:26
شناسه : 11289
3
دکتر مسعود منصور، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۱۴ پروژه دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۱ هدفگذاری شده است که ۲ پروژه در رابطه با مسائل حفاظت از منابع طبیعی است.
ارسال توسط : منبع : تسنیم
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر مسعود منصور، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در حاشیه مراسم ارسال تجهیزات حفاظتی و اطفای حریق عرصه‌های منابع طبیعی، گفت: در کنار اقدامات فناورانه برای حفاظت از جنگل‌ها و مراتع کشور، یکی از اقدامات اساسی ما ارسال تجهیزات برای اطفای حریق و محافظت از منابع طبیعی به استان‌ها است، بنابراین بیش از 23 هزار قلم کالا به ارزش حدود 400 میلیارد ریال تهیه شده است که به استان‌ها ارسال خواهد شد.

وی تصریح کرد: توزیع این اقلام به استان‌ها بر حسب میزان پوشش جنگل و مرتع و میزان حریق متفاوت خواهد بود و به تدریج تا هفته آینده به تمام استان‌ها ارسال خواهد شد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ادامه داد: بخشی از این تجهیزات شامل دوربین‌هایی است که در مناطق بحرانی نصب می‌شود و ما از طریق مراکز مانیتورینگ در استان‌ها، مناطق بحرانی را رصد می‌کنیم، همچنین تعدادی موتورسیکلت، دمنده، ماسک، انواع لباس اطفای حریق و حفاظت در اختیار مامورین حفاظت از مراتع و جنگل‌ها و پاسگاه‌های حفاظت قرار خواهد گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد: ماحصل این اقدامات به حفاظت بهتر از سرمایه‌های طبیعی منجر شود.

دکتر منصور با بیان این که حفاظت از منابع طبیعی، رسالت سازمانی ما و یک فرهنگ و رسالت عمومی است، گفت: عامل بیش از 85 درصد از حریق‌ها انسانی بوده و از این میزان 95 درصد غیرعمد است، بنابراین اقدامات ترویجی و آموزشی بسیار زیادی از سال گذشته انجام شده است و کارگاه‌های مختلفی را برای همیاران طبیعت و داوطلبین اطفای حریق برگزار کرده‌ایم.

وی توزیع بروشور بین مسافرین و دیده‌بانی برای پیشگیری از حریق را از دیگر اقدامات سازمان منابع طبیعی برشمرد و افزود: با این اقدامات در سال 1400 و با وجود خشکسالی، 46 درصد در تعداد و سطح حریق نسبت به سال 99 کاهش داشتیم و امیدواریم این روند کاهشی در سال 1401 ادامه داشته باشد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در رابطه با میزان سطح حریق در سال 1400 اذعان کرد: حدود 12 هزار هکتار سطح درگیر با حریق داشتیم که در کمترین زمان ممکن این حریق‌ها اطفا شد، تمام عرصه‌هایی که در سال 99 دچار حریق شده بود، در سال 1400 جزء برنامه احیا و جنگل‌کاری قرار گرفت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.