حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4548 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
کشت ۱۴ هزار هکتار دانه روغنی کاملینا در مزارع کشور
19 فروردین 1402 - 15:26
شناسه : 16294
5
مشاور وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی گفت: ۱۴ هزار هکتار از مزارع کشور زیر کشت دانه روغنی کاملینا قرار دارد که پنج هزار هکتار آن در استان لرستان است.
ارسال توسط : منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، حمید اورعی در بازدید از پروژه‌های شهرستان بروجرد در جمع خبرنگاران، با اشاره به ظرفیت دانه‌های روغنی در لرستان، خاطرنشان کرد: تولید دانه‌های روغنی بخصوص کاملینا یکی از ظرفیت‌های مهم استان لرستان است که در کل کشور سطح زیر کشت این محصول ۱۴ هزار هکتار می‌باشد.

وی افزود: از این میزان سطح، پنج هزار هکتار در لرستان بوده که ظرفیتی است که کشاورزان بتوانند در جهت تولید دانه‌های روغنی بخصوص کاملینا استفاده کنند که سوددهی و بهره‌وری بالایی دارد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان اهتمام دارد که از کشت کاملینا استفاده کند و در راستای ترویج آن بکوشد که کشاورزان از بهره بیشتر برخوردار باشند.

وی با بیان این که طی دو روز گذشته بازدیدهای مختلفی از ظرفیت‌های استان لرستان انجام شده است، اظهار کرد: هدف از این بازدید، ایجاد ظرفیت بهتر و بهره‌وری بیشتر از کشاورزی در استان لرستان است.

اورعی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در برنامه تحول کشاورزی در سطح کشور در حال اجراست، امنیت غذایی است و در راستای اجرای شعار سال که رشد تولید و مهار تورم نامگذاری شده، وظایفی بر عهده جهاد کشاورزی قرار داده شده است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی با بیان این که کمبود کالای اساسی در کشور وجود ندارد، گفت: در برنامه امنیت غذایی، نظارت بر بازار انجام شده و همه بازرسان در حال فعالیت هستند که در راستای توزیع کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد.

اورعی بر احیای قنات‌ها نیز تأکید کرد و گفت: باید بتوانیم قنات‌ها را احیا کنیم که در این زمینه کارهایی انجام شده است و در راستای استفاده بهینه از آب، مزارع شبکه‌بندی شده است تا کشاورزان از آبیاری نوین بهره ببرند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.