حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4524 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
ضرورت مشارکت مردم و استفاده از فناوری‌های نوین برای صیانت منابع طبیعی
14 دی 1399 - 21:03
شناسه : 5835
6

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، گفت: برای تحقق اهداف سازمان جنگل‌ها در صیانت از منابع طبیعی، مشارکت مردم، جوامع محلی و بهره‌برداران در مراحل برنامه‌ریزی و اجرا و همچنین استفاده از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین ضروری است. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایانا، دکتر مسعود منصور، معاون وزیر […]

ارسال توسط :
پ
پ

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، گفت: برای تحقق اهداف سازمان جنگل‌ها در صیانت از منابع طبیعی، مشارکت مردم، جوامع محلی و بهره‌برداران در مراحل برنامه‌ریزی و اجرا و همچنین استفاده از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین ضروری است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایانا، دکتر مسعود منصور، معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در مراسم رونمایی از ۵ پروژه فناورانه منابع طبیعی و آبخیزداری مشترک سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که امروز یکشنبه با حضور وزیر جهاد کشاورزی و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: ما برای مدیریت عرصه‌های کشور و توسعه و بهره‌برداری از آن، نیازمند ساختار قوی و حمایت مسئولین هستیم.

وی تصریح کرد: برای تحقق اهداف سازمان جنگل‌ها برای صیانت از منابع طبیعی، باید به دو رویکرد مشارکت مردم، جوامع محلی و بهره‌برداران در مراحل برنامه‌ریزی و اجرا و استفاده از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین توجه شود.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در رابطه با توسعه دولت الکترونیک در این سازمان، گفت: طرح تحول دیجیتال سازمان تدوین شده و تا یک ماه آینده ۸ سامانه، اتوماسیون ملی و نقشه پوشش گیاهی به‌روزرسانی شده ارائه می‌شود.

وی افزود: در حوزه فناوری هم با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۱ پروژه در حال اجرا داریم که ۴ پروژه به مرحله نهایی رسیده و ۷ پروژه دیگر در حال اجرا است که امیدواریم نتایج آن به زودی اعلام شود که یکی از مهمترین این پروژه‌ها پایش، رصد و اطفاء حریق است.

دکتر منصور، ایجاد مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی را برای ساماندهی بهتر امور ضروری برشمرد و افزود: تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه تنظیم شده با حضور دکتر خاوازی و دکتر ستاری به امضا خواهد رسید.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: افتخار ما این است که وزیر جهاد کشاورزی مشوق و حامی توسعه منابع طبیعی است.

در این مراسم، تفاهم‌نامه ایجاد مرکز نوآوری و فناوری منابع‌طبیعی و آبخیزداری توسط رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و رئیس ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا و چهار پروژه مشترک مهار و تثبیت عرصه های بحرانی تولیدکننده گرد و غبار با استفاده از انواع فناوری و عملیات‌های آبخوان و آبخیزداری، بکارگیری فناوری‌های بیومهندسی و بیومکانیکی در حفظ احیا توسعه و بهره‌برداری طبیعی و کنترل گرد و غبار، توسعه و ترویج گونه بومی (گون علفی) به منظور مقابله با بیابانزایی و مدل توسعه حفاظت آب و خاک احیا پوشش گیاهی با استفاده از فناوری پتوی بنتونیت با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری رونمایی شد.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.