جهاد کشاورزی

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای جهادی و مردمی برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها

وزیر جهاد کشاورزی بر بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای جهادی و مردمی برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، دکتر کاظم خاوازی، در جلسه ستاد عالی زراعت وزارت جهاد کشاورزی که با حضور مدیران ارشد ستادی و استانی این وزارت به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور که امسال به صورت پایلوت در شش استان کشور آغاز شده، قابل تقدیر است و این ستاد، کمک خوبی برای دولت است و توجه ویژه‌ای به بخش کشاورزی دارد.

وی با اشاره به علاقه‌مندی نیروهای جهادی برای مشارکت در اجرای این طرح، تأکید کرد: بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای جهادی و مردمی برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها ضروری است و باید زمینه مشارکت این گروه‌ها فراهم شود.

وزیر جهاد کشاورزی، پشتیبانی تیم‌های پژوهشی و ترویجی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و بهره‌گیری از تجربیات کشاورزان برای اجرای این طرح را ضروری دانست و افزود: لازم است در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها از مشارکت مشاوران اقتصادی و اجتماعی استفاده شود تا سیمای صحیح طرح ترسیم و منافع اجرای آن منعکس شود.

دکتر خاوازی، مستندسازی و تحلیل طرح جهش تولید در دیمزارها را لازم برشمرد و گفت: در این طرح، گیاهان گوناگون در مناطق مختلف کشت می‌شوند و باید برای موفقیت آن، پایش دقیق از همه عوامل تولید اعم از نهاده‌های خاک، آب، کود، اقلیم و… انجام شود تا بتوان تحلیل درستی از اجرای طرح ارائه کرد.

وی بر لزوم ارائه حمایت‌های فنی محققان در همه زمینه‌های موردنیاز از جمله ماشین‌آلات تأکید و خاطرنشان کرد: باید تدابیر لازم برای استمرار سرمایه‌گذاری و استقبال کشاورزان از این طرح اتخاذ شود چرا که انتظار می‌رود اجرای این طرح در سال‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه، تأمین و تدارک نهاده‌های موردنیاز کشاورزان در سال زراعی جاری را مناسب ارزیابی و تأکید کرد: آمار میزان مصرف کود به‌ویژه کودهای فسفاته توسط کشاورزان در هر منطقه باید تهیه و ارائه شود.

دکتر خاوازی، خواستار بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌های پرمخاطب برای ارائه توصیه‌های فنی به کشاورزان شد و تصریح کرد: تسهیلات کشاورزکارت باید در زمینه علف‌کش‌ها و کودهای فسفره نیز ارائه شود.

وی بر مبارزه به موقع با آفات گیاهی به‌ویژه زنگ گندم تأکید کرد و در زمینه ماشین‌آلات کشاورزی، گفت: باید حداکثر جذب را از تراکتورسازی داشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا