حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4527 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
تأخیر در اصلاح سامانه بازارگاه؛ تقویت شائبه فساد در توزیع نهاده‌
12 بهمن 1399 - 12:44
شناسه : 6273
6

مجید موافق قدیری با بیان اینکه حدود دو سال از راه اندازی سامانه بازارگاه می‌گذرد اما ایرادات اصلی این سامانه کماکان بر قوت خود باقی‌است، گفت: این تأخیرها در اصلاح، شائبه فساد را تقویت می‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی مجید موافق قدیری، رئیس هیأت مدیره انجمن کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان در گفتگو […]

ارسال توسط :
پ
پ

مجید موافق قدیری با بیان اینکه حدود دو سال از راه اندازی سامانه بازارگاه می‌گذرد اما ایرادات اصلی این سامانه کماکان بر قوت خود باقی‌است، گفت: این تأخیرها در اصلاح، شائبه فساد را تقویت می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی مجید موافق قدیری، رئیس هیأت مدیره انجمن کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر، در خصوص شکل‌گیری شائبه‌ای مبنی بر اینکه برخی مرغداران با همکاری برخی از مسئولان در وزارت جهاد کشاورزی سهمیه نهاده بیشتری دریافت می‌کنند و مقداری از این سهمیه را در بازار آزاد به فروش می‌رسانند، گفت: صلاحیت اظهار نظر در این خصوص را ندارم و نهادهای مربوطه باید به این سوال پاسخ بدهند. اما واقعیت این است که یکی از مشکلاتی که ارز ۴۲۰۰ تومانی برایمان به ارمغان آورد فساد و رانت در حلقه‌های مختلف زنجیره تأمین محصولات پروتئینی بود.

وی تصریح کرد: چنانچه دیدیم زمانی که برای واردات گوشت قرمز و کره ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص می‌یافت مشکلات این حوزه در بخش خصوصی و دولتی بسیار زیاد بود و پس از اینکه ارز ترجیحی این کالاها حذف شد حاشیه‌های این بخش به شدت کاهش پیدا کرد.

قدیری با تأکید بر اینکه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات کالاهای اساسی از جمله نهاده‌های دامی می‌تواند در کاهش فساد پیرامونی بسیار مؤثر باشد، افزود: حدود دو سال از راه اندازی سامانه بازارگاه می‌گذرد اما ایرادات اصلی این سامانه کماکان بر قوت خود باقی است.

وی با اشاره به تأخیر وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی در اضافه کردن لیست کارخانجات تولید کننده خوراک دام و طیور به سامانه بازارگاه، گفت: علی رغم پیگیری‌ها و رایزنی‌های متعدد همین تأخیر، شائبه مذکور را می‌تواند تقویت و ما را نگران کند که شاید سیاستگذار اقتصادی عمداً نمی‌خواهد چنین کاری انجام شود. بهرحال ما همیشه معتقدیم رصد و پایش ۷۱۴ کارخانجات خوراک دام بسیار ساده‌تر و سریع‌تر از کنترل بیش از ۴۰ هزار مرغدار و دامدار است. ضمن اینکه فراموش نکنیم با این روش کاهش وابستگی کشور و کاهش خروج ارز و البته افزایش کیفیت محصولات پروتئینی را در راستای سیاست‌های کلی وزارت جهاد و ستاد تنظیم بازار کشور شاهد خواهیم بود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.