حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 12 ذو القعدة 1442 Monday, 21 June , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1135 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
تولید ۱۸۰ هزار تن ماهی قزل آلا در سال جاری
10 فروردین 1400 - 12:03
شناسه : 6921
بازدید 85
1
ماهی قزل آلا با تولید حدود ۱۸۰ هزارتن، بیشترین میزان تولید داخلی و سطح دسترسی مردم را به خود اختصاص داده است.
ارسال توسط : منبع : وزارت جهاد کشاورزی
پ
پ

You are hacking your site، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با اعلام این مطلب افزود: بر اساس تک گونه، پس از ماهی قزل آلا، گونه‌های گرمآبی و سپس گونه‌های مختلف ماهیان جنوب کشور بیشترین میزان عرضه و دسترسی مردم را در بازار داخلی دارند.

عیسی گلشاهی اظهار داشت: پیش بینی می‌شود امسال نیز همچون سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تن قزل آلا در کشور تولید شود.

وی درباره تولید و ورود محصولات جدید آبزی به بازار گفت: در سال ۹۹ علاوه بر عرضه کنسرو ماهی قزل آلا در بازار داخلی برای نخستین بار، در زمینه محصولات کنسروی تولید و عرضه ترشی کیلکا را برای بازار داخل و بازار صادراتی داشته‌ایم.

گلشاهی با بیان این که در برخی استان‌های کشور سابقه مصرف ترشی کیلکا را داشته‌ایم، اذعان داشت: این محصول به طور عمده با هدفگذاری صادرات تولید شده است.

وی در عین حال به محصولات جدید غیر خوراکی اشاره کرد و گفت: در سال ۹۹  تولید و عرضه محصول سیلارژ ماهی برای تأمین و جبران بخشی از کمبود تولید پودر ماهی را برای نخستین بار داشته‌ایم.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار  آبزیان سازمان شیلات ایران افزود: سیلاژ ماهی در واقع نوعی پروتیین مایع و حاوی آنزیم‌ها برای هضم و جذب بهتر غذا است.

وی با اشاره به این که در سال ۹۹ یک واحد تولید سیلاژ ماهی در کشور راه اندازی شد، پیش بینی کرد در سال ۱۴۰۰ نیز ۳ واحد تولیدی دیگرایجاد شود.

گلشاهی ادامه داد: راه اندازی یک واحد تولیدی سیلاژ به سرمایه نسبتاً مناسبی نیاز دارد و هر چند تکنیک تولید این محصول، خارجی است، اما کارشناسان ایرانی توانسته‌اند تکنولوژی آن را بومی سازی کنند.

وی میزان تولید سیلاژ ماهی در واحد تولیدی کنونی را روزانه ۶ تن عنوان کرد.

به گفته وی، اگر مواد اولیه یعنی ضایعات ماهی موجود باشد، تولید روزانه سیلاژ ماهی توسط واحد مذکور به ۱۰ تن هم امکان پذیر است.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار  آبزیان سازمان شیلات ایران، کاهش دوریزهای ماهی مانند امحا، احشا، سر و دم را از مزیت‌های تولید سیلاژ ماهی دانست و اظهار داشت: برای تولید سیلاژ ماهی بیشتر از ضایعات قزل آلا به ویژه امعاء و احشا استفاده می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.