حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 12 شوال 1445 Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4527 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
ساخت سازه و بهره‌برداری از ۵۵۰۰ هکتار شهرک‌های کشاورزی در شش سال اخیر
02 مهر 1399 - 15:36
شناسه : 4184
4

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی گفت: از سال ۹۲ تاکنون واحدهای تولیدی شهرک‌های کشاورزی در مساحت ۵ هزار و ۵۳۹ هکتار در حال ساخت سازه و بهره‌برداری هستند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایانا، علی‌اشرف منصوری، مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی با اشاره به اینکه از سال ۹۲ تاکنون واحدهای تولیدی شهرک […]

ارسال توسط :
پ
پ

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی گفت: از سال ۹۲ تاکنون واحدهای تولیدی شهرک‌های کشاورزی در مساحت ۵ هزار و ۵۳۹ هکتار در حال ساخت سازه و بهره‌برداری هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایانا، علی‌اشرف منصوری، مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی با اشاره به اینکه از سال ۹۲ تاکنون واحدهای تولیدی شهرک های کشاورزی در مساحت ۵ هزار و ۵۳۹ هکتار در حال ساخت سازه و بهره‌برداری  هستند، گفت: از این مساحت، یک هزار و ۲۶۰ هکتار برای فعالیت گلخانه‌ای، ۳ هزار و ۷۶۸ هکتار برای مجتمع‌های شیلاتی و ۵۱۱ هکتار برای شهرک‌های دامپروری اختصاص یافته است.

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد و توسعه شهرک‌های کشاورزی در کشور، گفت: کمک به تأمین امنیت غذایی و تحقق جهش تولید، افزایش بهره‌وری از منابع و استفاده بهینه و مطلوب از منابع آب‌وخاک از ضرورت‌های ایجاد شهرک‌های کشاورزی است

منصوری با اشاره به اینکه شهرک‌های کشاورزی سبب کاهش هزینه‌های تولید به‌دلیل تأمین خدمات مشترک شامل آب، برق و گاز و زیرساخت‌ها می‌شوند، یادآور شد: حفاظت از اراضی و جلوگیری از هرگونه تغییر کاربری به‌دلیل نظارت مستمر و مؤثر بر واگذاری‌ها و همچنین امکان اجرای الگوی کشت با توجه به نیاز بازار نیز از دیگر مزایای ایجاد شهرک‌های کشاورزی است.

به گفته مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی، فراهم بودن مدیریت بازاریابی و بازاررسانی تولیدات در داخل و خارج کشور با توجه به قابلیت برنامه‌ریزی تولید و حجم بالای محصولات در شهرک‌های کشاورزی نیز امکان‌پذیر است.

وی یادآور شد: احیا و راه‌اندازی مجتمع‌های راکد موجود در استان‌ها، ایجاد اشتغال مولد و پایدار و حرکت به‌سوی کشاورزی مدرن و صنعتی از دیگر مزایای ایجاد شهرک‌های کشاورزی است.

منصوری درباره پرداخت تسهیلات برای راه‌اندازی شهرک‌های کشاورزی هم گفت: به منظور ایجاد شهرک‌های کشاورزی تاکنون ۱۰ هزار و ۵۷۲ میلیارد ریال برای ۲۳۴ پرونده احداث شهرک‌های گلخانه‌ای، شیلاتی و دامپروری منجر به عقد قرارداد شده که ۹۵ درصد پرداخت این تسهیلات برای ۲ سال اخیر بوده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.