به گزارش داغ (دیده بان امنیت غذایی)، سازمان مرکزی تعاونی روستایی ایران با در نظر گرفتن دغدغههای بخش کشاورزی، و بنابر رسالت سازمانی خود با توجه به شبکه گسترده تعاونیها اقدام به تعریف مجری طرح بهرهوری تولید در چارت سازمانی خود نموده است. در این راستا در تاریخ 1400/1/23 نشست هماندیشی با حضور جناب آقای دکتر اصغرزاده عضو هیئت مدیره و آقای دکتر غیبی مجری طرح بهرهوری سازمان مرکزی ایران و آقای مهندس حسنی مدیرعامل اتحادیه تعاونی تولید روستایی ایران و کارشناسان فنی اتحادیه برگزار گردید. در این نشست ابتدا آقای حسنی ضمن خیرمقدم به میهمانان به معرفی کارشناسان فنی و بیان پتانسیلها و توانمندیهای اتحادیه پرداختند. در ادامه آقای دکتر اصغرزاده هدف از برگزاری جلسه را تشریح نمودند و خواستهها و انتظارات از اتحادیه را در فعالیتهای افزایش بهرهوری تولید تشریح نمودند. سپس آقای دکتر غیبی درخصوص اقدامات، روش اجرا و نحوه فعالیتها توضیحاتی را ارایه نموده و در پایان کارشناسان اتحادیه نظرات خود را بیان نمودند. در پایان مقرر گردید اتحادیه تعاونی تولید روستایی ایران بهعنوان قرارگاه افزایش بهرهوری تولید باشد و کارشناسان فنی اتحادیه نیز بهعنوان اعضای ثابت طرح افزایش بهرهوری تولید به اجرای طرح کمک نمایند.
تأمین امنیت غذایی و سلامت تغذیهای در ایران پس از انقلاب اسلامی بهعنوان مهمترین محورهای توسعه مورد تأکید بوده است. از اینرو در چارچوب سیاستهای توسعه روستایی و کشاورزی، افزایش میزان تولید محصولات اساسی غذایی از طریق توسعه بخش کشاورزی برای دستیابی به خودکفایی و تأمین امنیت غذایی بهویژه برای مقابله با تحریمها در دستور کار بوده است. با توجه به کمیابی عوامل تولید از جمله آب و خاک، افزایش بهرهوری تولید، بهترین روش دستیابی به رشد بخش کشاورزی میباشد. از اینرو برای افزایش بهرهوری، برنامهریزی و انجام اقدامات باید از مرحله پیش از تولید تا مرحله عرضه به بازار و تحویل به مصرفکننده را شامل گردد.
ارسال توسط : sfoods منبع : پات
ثبت دیدگاه