حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4524 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
«کشاورز کارت»؛ کمک‌رسان خرده مالک‌ها
02 آذر 1399 - 11:01
شناسه : 5179
6

معاون توسعه تعاونی‌ها و تشکل‌ها سازمان مرکزی تعاون روستایی ضمن اشاره به اینکه «کشاورز کارت» در فصولی که مخارج کشاورزان زیاد است کمک‌رسان خواهد بود، به اهمیت کشاورزی قراردادی و رفع مشکلات کشاورزان با اجرایی شدن آن اشاره کرد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایسنا، محمدرضا شاه‌پسند، با بیان اینکه […]

ارسال توسط :
پ
پ

معاون توسعه تعاونی‌ها و تشکل‌ها سازمان مرکزی تعاون روستایی ضمن اشاره به اینکه «کشاورز کارت» در فصولی که مخارج کشاورزان زیاد است کمک‌رسان خواهد بود، به اهمیت کشاورزی قراردادی و رفع مشکلات کشاورزان با اجرایی شدن آن اشاره کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایسنا، محمدرضا شاه‌پسند، با بیان اینکه در پی تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی قرار است به کشاورزان برای خرید نهاده‌های موردنیاز  «کشاورز کارت» ارائه شود، اظهار کرد: این کارت به کسانی که اطلاعاتشان در سامانه‌های مرتبط ثبت شده باشد تعلق می‌گیرد و به ازای هرهکتاری که زیرکشت ببرند ۲میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته  شده است.

وی با اشاره به اینکه ارائه «کشاورز کارت» اقدام مناسبی برای حمایت از کشاورزان خرده مالک است، گفت: در فصولی که مخارج کشاورزان زیاد است این کارت می‌تواند به کشاورزان خصوصاً خرده‌مالک‌ها که بنیه مالی قوی ندارند، کمک کند. اگرچه اعتقاد داریم که بایستی بر اعتبار درنظر گرفته شده تجدید نظر صورت گیرد.

معاون توسعه تعاونی‌ها، تشکل‌ها و نظام‌های بهره‌برداری سازمان مرکزی تعاون روستایی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اهمیت کشاورزی قراردادی و افزایش قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: اگر دولت قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی را افزایش دهد تا کشاورزان محصولاتشان را بهتر بفروشند بسیاری از مشکلات کشاورزان حل خواهد شد. از طرفی حرکت به سمت کشاورزی قراردادی هم می‌تواند بسیاری از مشکلات این بخش را برطرف کند.

وی درادامه تشریح کرد: البته کشاورزی قراردادی نیز منوط به این است که طرفین مفهوم آن را به درستی درک کنند. در کشاورزی قراردادی باید مشخص شود محصولات با چه کیفیت و قیمتی قرار است فروخته شود و در ازای آن چه خدماتی دریافت خواهد شد.

شاه‌پسند با بیان اینکه در حال حاضر کشاورزی قراردادی به صورت محدود و در برخی محصولات در حال انجام است، گفت: از طریق اتحادیه پیگیر اجرا شدن طرح کشاورزی قراردادی به صورت گسترده هستیم و وزارت جهاد کشاورزی نیز با عزم جدی به دنبال آن است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.