حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4527 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
۸۵ درصد کود موردنیاز کشاورزان در داخل کشور تولید می‌شود
22 شهریور 1399 - 12:59
شناسه : 3900
9

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه حدود ۸۵ درصد کود موردنیاز کشاورزان در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای تولید، نیازی برای واردات کود، تا ۶ ماه آینده نخواهیم داشت. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از خبرگزاری صداوسیما، عباس کشاورز به‌همراه فاطمه خمسه رئیس […]

ارسال توسط :
پ
پ

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه حدود ۸۵ درصد کود موردنیاز کشاورزان در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای تولید، نیازی برای واردات کود، تا ۶ ماه آینده نخواهیم داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از خبرگزاری صداوسیما، عباس کشاورز به‌همراه فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در بازدید از یک طرح آبیاری زیرسطحی واقع در شهرستان بوئین زهرا گفت: سه برنامه برای خودکفایی نهاد‌ه‌های کشاورزی در دستور کار وزارتخانه جهاد کشاورزی قرار دارد که تا ۶ ماه آینده کشور را از واردات کود بی‌نیاز می‌کند.

کشاورز با اشاره به اینکه برنامه جهاد کشاورزی استفاده از تمام ظرفیت داخلی اعم از دولتی و بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف این طرح است، گفت: با شرکت‌های بزرگی قرارداد منعقد شده است.

وی افزود: هم اکنون حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کود اوره در کشور تولید و مازاد آن نیز صادر می‌شود و تصمیم داریم برای خودکفایی کامل از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه یکی از طرح‌های وزارت جهاد کشاورزی، تولید کود پتاس با استفاده از ظرفیت موجود معادن استان سمنان است، گفت: درخصوص تأمین کود پتاس اقدامی مشترک با وزارت صمت و شرکت‌های پتروشیمی وزارت نفت در ۲ نقطه در حال اجرا است که بتوان با استفاده از مواد داخلی، کود پتاس تولید کنند.

وی گفت: خودکفایی در تولید بذر سبزی و صیفی، یکی دیگر از برنامه این وزارتخانه است.

کشاورز افزود: پارسال قراردادی بین وزارت جهاد کشاورزی و معاونت فناوری ریاست جمهوری منعقد شد تا شرکت‌های دانش‌بنیان به تولید این بذر‌ها تا سرحد خودکفایی اقدام کنند.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: براساس این قرارداد برای ۱۱ شرکت دانش‌بنیان مجوز صادر شده است و پنج شرکت نیز فعال شده‌اند که امیدواریم با راه‌اندازی هرچه سریع‌تر دیگر شرکت‌ها از هرگونه واردات این نوع بذر‌ها در کشور بی‌نیاز شوند.

کشاورز افزود: امروز با توجه به مشکل واردات نهاده‌های دامی باید از محصولات با پروتئین بالا مانند یونجه به جای سویا استفاده کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.