حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4548 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
سد کانی‌سیب به زودی افتتاح می‌شود
23 شهریور 1399 - 11:38
شناسه : 3929
12

معاون آب و آبفای وزیر نیرو اعلام کرد: کار احداث سد «کانی سیب» که از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است اکنون درحال آبگیری بوده و تا یکماه آینده افتتاح خواهد شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایرنا، قاسم تقی‌زاده خامسی، با انتشار ویوئویی از خروج دستگاه حفاری از مدخل تونل […]

ارسال توسط :
پ
پ

معاون آب و آبفای وزیر نیرو اعلام کرد: کار احداث سد «کانی سیب» که از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است اکنون درحال آبگیری بوده و تا یکماه آینده افتتاح خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایرنا، قاسم تقی‌زاده خامسی، با انتشار ویوئویی از خروج دستگاه حفاری از مدخل تونل انتقال آب سد کانی به دریاچه ارومیه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: اواخر هفته گذشته در مراسمی خروج نخستین دستگاه حفار از تونل ۳۶ کیلومتری زاب که قرار است آب را از سد «کانی سیب» در شهرستان پیرانشهر (حدود ۱۳۰ کیلومتری جنوب ارومیه) که یک سد تنظیمی است  به منظور استفاده از بخشی از آب ذخیره شده در آن برای احیای دریاچه ارومیه منتقل کند، انجام شد.

وی ادامه داد: احداث این سد که از سال ۱۳۹۵ آغاز شده، اکنون درحال آبگیری است و تا یکماه دیگر آماده افتتاح می‌شود و تونل ۳۶ کیلومتری که حفاری ۲ کیلومتر آن باقی مانده است نیز تا دیماه می‌تواند در سال حدود ۵۵۰ میلیون مترمکعب آب را به دریاچه ارومیه منتقل کند.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران نوشت: سد کانی سیب به ارتفاع۶۸ متر، طول تاج ۷۹۵ متر و ظرفیت مخزن ۲۲۰ میلیون مترمکعبی بر روی رودخانه گلاس (در سردشت) احداث و انتقال آب مازاد رودخانه حوضه گلاس و تأمین بخشی از نیازهای زیست محیطی دریاچه ارومیه از اهداف اصلی این سد و خط انتقال آب است.

تقی‌زاده خامسی افزود: کارفرمای این سد شرکت آب و نیروی ایران وابسته به وزارت نیرو است که بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از اعتبارات دولتی را در این طرح هزینه کرده است و که این رقم تا خاتمه کار به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

معاون آب وآبفای وزیر نیرو نوشت: دریاچه ارومیه یک حوضه آبی بسته است که آب آن از محل بارش مستقیم و روان آب ورودی از آبره‌ها، ۲۱ رودخانه دایمی و ۳۹ رودخانه دوره‌ای سیراب می‌شود و این بزرگترین پروژه انتقال آب به این دریاچه است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.