حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 10 شوال 1445 Thursday, 18 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4524 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
علت گرانی خیار
19 بهمن 1399 - 12:55
شناسه : 6398
8

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی علت گرانی خیار را سرمازدگی جالیزهای خیار در جیرفت کرمان عنوان کرد و همچنین خبر داد که از دو هفته آینده تولید به روال عادی باز می‌گردد و قیمت‌ها نیز کاهش می‌یابد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایسنا، سیدرضا نورانی، در پاسخ به این سوال […]

ارسال توسط :
پ
پ

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی علت گرانی خیار را سرمازدگی جالیزهای خیار در جیرفت کرمان عنوان کرد و همچنین خبر داد که از دو هفته آینده تولید به روال عادی باز می‌گردد و قیمت‌ها نیز کاهش می‌یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دیده‌بان امنیت غذایی به نقل از ایسنا، سیدرضا نورانی، در پاسخ به این سوال که چرا خیار در روزهای اخیر با افزایش قیمت چشمگیری مواجه شده است، گفت: علت کمبود خیار در سه هفته گذشته و سیر صعودی قیمت آن در بازار سرما و طوفان شدید در منطقه جیرفت کرمان است که به جالیزها و گلخانه‌های خیار آسیب وارد کرده و بوته‌های خیار با سرمازدگی مواجه شده‌اند.

وی ادامه داد: معمولاً در زمستان جیرفت کرمان مرکز تولید خیاربوته‌ای، جالیزی و گلخانه‌ای است که سرما باعث کاهش تولید شد.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی اضافه کرد: در دو هفته آینده شرایط تولید به روال عادی باز می‌گردد و قیمت خیار نیز کاهش می‌یابد. همچنین خیار گلخانه‌های ورامین نیز وارد بازار خواهند شد.

وی در پاسخ به این سوال که برخی صادرات را علت افزایش قیمت‌ها می‌دانند و آیا صادرات در افزایش قیمت خیار تأثیر گذاشته است یا خیر؟ گفت: تنها یک نوع خیار خاصی که مصرف داخلی ندارد صادر می‌شود. از طرفی صادرات آنقدر مویرگی است که هیچ تأثیری در بازار داخلی ندارد.

نورانی در ادامه گفت: گوجه‌فرنگی محصولی است که بیشتر  از خیار صادر می‌شود اما می‌بینیم که قیمت آن در بازار به شدت کاهش یافته است، زیرا تولید آن انبوه و قیمت آن سیر نزولی به خود گرفته است. در حال حاضر نیز در میادین عمده‌فروشی قیمت گوجه‌فرنگی گلخانه تا ۴۰۰۰ تومان و بوته‌ای ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان فروخته می‌شود. که این قیمت‌ها با هزینه سنگین تولید برای تولیدکنندگان ضرر است.

وی در پایان اضافه کرد: تا محصولی گران می‌شود نباید پای صادرات را وسط کشید. وقتی در بازار کاهش تولید داشته باشیم قیمت‌ها صعودی می‌شود.

به گزارش ایسنا حدود دو هفته‌ای می‌شود که برخی از انواع سبزی و صیفی در بازار با افزایش قیمت مواجه شده‌اند و در این اقلام خیار بیشترین میزان افزایش را داشته است؛ به‌طوری‌که در روزهای اخیر قیمت هرکیلو خیار به ۲۰ هزارتومان هم رسیده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.