حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 22 شوال 1445 Tuesday, 30 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4565 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 0×
بهره‌گیری از فناوری‌ روز جهان برای پایداری تولید و ارتقای سلامت پسته ایران
20 دی 1402 - 14:20
شناسه : 20376
1
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی بر بکارگیری دانش فنی روز جهان برای تولید پایدار و افزایش کیفی و سلامت پسته کشور با همکاری سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تأکید کرد.
ارسال توسط : منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، محمدمهدی برومندی در کارگاه اولیه پروژه بهبود تولید و صادرات پسته از طریق استقرار مدیریت همه جانبه و تلفیقی محصول گفت: همه بازارهای جهانی از محصول باکیفیت پسته ایران از گذشته تاکنون استفاده کرده اند و تداوم تولید، دسترسی به این محصول و سلامت آن برای ما و جهان مهم است.

وی سطح باغات پسته در کشور را ۵۰۰ هزار هکتار عنوان و اظهار کرد: ارتقای کیفیت پسته از دغدغه‌های ما و بخش غذا و داروی کشور است و برای پایداری و سلامت این محصول باید از دانش روز جهان بهره‌مند شویم.

برومندی با بیان این که فائو به عنوان یک سازمان تخصصی در خدمت امنیت غذایی است، تصریح کرد: همه کشورها و بخش‌های تولید غذا در جهان از خدمات فنی ارزشمند این سازمان بهره‌مند هستند.

وی در همین حال بخش باغبانی را از حوزه‌های مهم در امنیت غذایی کشور دانست و گفت: سطح باغات کشور نزدیک به ۳ میلیون هکتار است و بیش از ۲۵ میلیون تن انواع محصولات باغی از این سطح تولید می‌شود.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: به رغم آن که ۲۰ درصد از خاک کشاورزی در بخش باغبانی است، اما ۳۷ درصد اشتغال در این بخش است.

وی ادامه داد: حدود ۵۰ درصد درآمد ارزی حاصل از صادرات محصولات مازاد بر مصرف بخش کشاورزی در اختیار حوزه باغبانی است.

در ادامه این نشست، مدیرکل دفتر امور بینالملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: مذاکرات با سازمان فائو برای اجرای پروژه بهبود تولید و صادرات پسته از طریق استقرار مدیریت همه‌جانبه و تلفیقی محصول از سال گذشته آغاز شد و امروز کل کارهای مقدماتی این پروژه انجام شده است.

هومن فتحی تولید، فرآوری و آزمایش‌‌ها را سه رکن اساسی در حوزه محصول پسته برشمرد و اذعان داشت: بررسی این سه رکن به حل مشکلات پسته کشور کمک می‌کند.

وی ادامه داد: در حوزه آزمایشها، رعایت استانداردها و همخوانی آن با استانداردهای کشورهای وارد کننده از جمله مواردی است که در این پروژه دیده شده است.

فتحی تصریح کرد: مشارکت همه دستگاه‌ها به موفقیت این پروژه کمک خواهد کرد و از سازمان فائو می‌خواهیم به این پروژه اهمیت دهد و از تیمهای برجسته علمی برای آن استفاده کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.