حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 18 شوال 1445 Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4549 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
تکلیف تأمین ذرت مرغدارانی که از اول مهر تاکنون جوجه‌ریزی کرده‌اند چیست؟
12 مهر 1400 - 16:11
شناسه : 9324
8
مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برای مرغدارانی که تا ۱۱ مهر جوجه‌ریزی کرده‌اند حواله کنجاله سویا و برای آن دسته از مرغدارانی که تا ۳۱ شهریورماه جوجه‌ریزی کرده‌اند حواله ذرت در سامانه بازارگاه صادر شده است. ولی سوال اینجاست که تکلیف تأمین ذرت مرغدارانی که از اول مهر تاکنون جوجه‌ریزی کرده‌اند، چیست؟
ارسال توسط : منبع : ایسنا
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، محمدعلی کمالی با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه در بازار ۲ برابر قیمت مصوب آن شده است، گفت: برای کاهش تقاضای جوجه یکروزه و متعادل‌سازی قیمت آن در بازار تمهیداتی چون افزایش فاصله جوجه‌ریزی به ۹۰ روز و کاهش ظرفیت جوجه‌ریزی واحدهای تولیدی اندیشیدیم. یعنی مرغداران می‌بایست هرسه ماه یکبار جوجه‌ریزی می‌کردند و واحدهای تولیدی کمتر از پروانه فعالیتشان جوجه می‌ریختند. اما متأسفانه مقاومت‌هایی با این تصمیمات صورت گرفت.

وی ادامه داد: در نهایت فاصله جوجه‌ریزی به ۸۰ روز تقلیل یافت و مرغداری‌ها در حال حاضر می‌توانند تا سقف مجوز جوجه‌ریزی کنند که همین مسأله قیمت جوجه یکروزه را مجددا افزایش داد.

وقتی نهاده دولتی می‌گیرند قیمت مصوب را رعایت کنند

مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی اضافه کرد: انتظار است وقتی مزارع مرغ مادر نهاده دولتی دریافت می‌کنند جوجه را با قیمت مصوب روانه بازار کنند. اگر قرار است قیمت‌ها تغییر کند این تغییر بایستی در قیمت مرغ هم لحاظ شود.

باید تقاضا را مدیریت کرد

وی تصریح کرد:ظرفیت جوجه‌ریزی در کشور بالغ‌بر ۲میلیارد قطعه در سال و ۱۴۰ میلیون قطعه در ماه است. ولی وقتی بیشتر از ۱۱۰ تا ۱۱۴ میلیون قطعه در ماه تولید نمی‌شود طبیعی است که صفی از تقاضا ایجاد شود و قیمت‌ها بالا رود. باید تقاضا را کنترل کنیم تا به همه مرغداران جوجه برسد. تا زمانی که میزان درخواست بیشتر از تولید باشد باید این موضوع مدیریت شود.

کمالی در ادامه گفت: هرماه تقریباً ۱۱۴ میلیون قطعه جوجه‌ریزی داریم ولی متأسفانه دلالان فروش جوجه جوسازی می‌کنند و از آن طرف تقاضا هم بالا است.

به گفته وی هیچ کمبودی در مرغ هم نداریم و در بازار هم مشهود است. علت کمبود مرغ دولتی هم بخاطر این است که معلوم نیست بعد از کشتارگاه چه بر سر مرغ‌ها می‌آید و شبکه نظارتی نیز آن را به درستی رصد نمی‌کند.

مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی عنوان کرد: باید مدل تزریق یارانه تغییر کند. یعنی به جای اینکه نهاده‌ها یارانه بگیرند مستقیماً این یارانه به تولیدکننده و مصرف‌کننده داده شود.

تدوام تأخیر در ارسال نهاده‌ها

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا ذرت و سویا در سامانه بازارگاه شارژ شده است و مرغداران می‌توانند به راحتی نهاده‌های موردنیاز خود را تأمین کنند یا خیر؟ گفت: از طریق بازارگاه اعلام بار شده است. برای مرغدارانی که تا ۱۱ مهر جوجه‌ریزی کرده‌اند حواله کنجاله سویا و برای آن دسته از مرغدارانی که تا ۳۱ شهریورماه جوجه‌ریزی کرده‌اند حواله ذرت صادر شده است. ولی سوال اینجاست تکلیف تأمین ذرت مرغدارانی که از اول مهر تاکنون جوجه‌ریزی کرده‌اند، چیست؟

این فعال بخش خصوصی اضافه کرد: حواله‌ای که بازارگاه صادر می‌کند بلافاصله تبدیل به ذرت و سویا نمی‌شود. متأسفانه گاهی ۲۰ تا ۳۰ روز طول می‌کشد تا نهاده دولتی خریداری شده به دست مرغدار برسد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.