حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 18 شوال 1445 Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4549 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
در اولویت قرار گرفتن برنامه‌های کشاورزی حفاظتی، کم‌خاک‌ورزی و بی‌خاک‌ورزی در اراضی دیم
27 مرداد 1401 - 17:18
شناسه : 13492
2
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: برنامه‌های کشاورزی حفاظتی، کم‌خاک‌ورزی و بی‌خاک‌ورزی با توجه به فرسایش زیاد در اراضی دیم کشور باید در اولویت قرار گیرد.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر فریبرز عباسی در هشتاد و دومین نشست شورای مدیران این معاونت که با دستور کار برنامه‌ریزی برای مدیریت خاک در اراضی دیم در کرج برگزار شد، بیان کرد: با توجه به فرسایش زیاد در اراضی دیم کشور برنامه‌های کشاورزی حفاظتی، کم‌خاک‌ورزی و بی‌خاک‌ورزی باید در اولویت باشد.

وی با اشاره به اینکه اراضی دیم پتانسیل مناسبی برای تولید محصولات کشاورزی کشور دارند، افزود: بحث اهمیت و بها دادن به دیمزارها در دستگاه‌ها و سازمان‌های ذیربط و رسانه‌ها باید بیشتر پرداخته شود.

دکتر عباسی گفت: برخی از این اراضی جزو منابع طبیعی ملی هستند که توسط مردم تصرف شده است که باید در این خصوص توجه بیشتری کرد‌.

به گفته وی، متولی اصلی تولید در اراضی دیم در وزارت جهاد کشاورزی معاونت زراعت است و اخیرا نیز همایشی در راستای افزایش تولید در اراضی دیم با محوریت این معاونت برگزار شد. معاونت آب و خاک در مباحث مربوط به حفاظت و حاصلخیزی خاک در اراضی دیم برنامه‌هایی برای اجرا دارد.

سرپرست معاونت آب و خاک گفت: یکی از برنامه‌های این معاونت این است که در پروژه‌های بزرگ، نقشه‌های مدیریت‌پذیر خاک تهیه شود و عملیات آب و خاک و الگوی کشت براساس این نقشه‌ها انجام شود.

داود نیک‌کامی، رئیس پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری گفت: دیم‌زارها یکی از مسائل مهم کشور در بخش کشاورزی است و فرسایش خاک در دیمزارهای کشور یکی از معضلات آن به شمار می‌رود.

در نشست فوق گزارش «برنامه جامع مدیریت خاک در اراضی دیم» توسط عرب خدری، معاون پژوهش و فناوری پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری و گزارش «تحلیلی بر مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام برای امنیت غذایی و حکمرانی منابع آب» توسط حسین دهقانی سانیچ، رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی ارائه و به پرسش‌های حاضرین نیز پاسخ داده شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.