حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 22 شوال 1445 Tuesday, 30 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4565 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 0×
ساماندهی، حذف گلوگاه فساد و ایجاد شفافیت در بازار چای
13 آذر 1402 - 14:00
شناسه : 19789
6
مدیرکل توسعه صادرات و تجارت خارجی وزارت جهاد کشاورزی از اقدامات اصلاحی وزارت جهاد کشاورزی در جهت حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان چای و ساماندهی بازار چای خبر داد.
ارسال توسط : منبع : ایانا
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، میثم جاهدی با حضور در گفتگوی ویژه خبر ۲۱ شبکه یک سیما با موضوع تنظیم بازار چای با اشاره به اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری و اصلاح رویه‌های پیشین بیان کرد: در این راستا اطلاعات رسمی واردات کلیه شرکت‌‌ها طی ۵ سال دریافت شده است و سهم بازار برای هر شرکت براساس درصد واردات هر شرکت به کل واردات تعیین شده است.

وی اضافه کرد: کمیته تعیین ارزش واردات(قیمت‌گذاری ارزی) و تعیین ۱۲ واریته پرمصرف از سه مبدأ وارداتی اصلی برای اولین بار در سطح وزارت جهاد کشاورزی با حضور دستگاه‌های نظارتی و اتحادیه چای کشور برگزار شد.

مدیرکل توسعه صادرات و تجارت خارجی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در راستا سامان بخشی به بازار چای و اصلاح فرآیندها بیان کرد: بررسی میزان نیاز مصرفی، تولید داخل و نیاز وارداتی که براساس آمارهای دستگاه‌های مرتبط، ظرفیت ثبت سفارشات مورد نیاز در سال جاری تعیین و براساس سهم بازار شرکت‌ها از خرداد ماه سال جاری ثبت سفارشات شروع شد.

جاهدی گفت: براساس تاکیدات وزیر جهاد کشاورزی بر حذف گلوگاه فساد و ایجاد شفافیت، برای سیستمی سازی ثبت سفارشات که باحذف عامل انسانی امکان بروز خطا و اشتباه تقریباً صفر شده و در بررسی پرونده بصورت فوری مؤثر است و بصورت مستمر پایش و بروزرسانی می‌شود.

دو سیاست مثبت وزارت جهاد کشاورزی در جهت حمایت از چایکاران 

وی در پاسخ به مطالبات سندیکای چای داخله، بیان کرد: دولت و وزارت جهاد کشاورزی در جهت حمایت از باغداران، چایکاران و تولیدکنندگان داخلی دو سیاست مثبت دارد.

مدیرکل توسعه صادرات و تجارت خارجی وزارت جهاد کشاورزی افزود: وزارت جهاد کشاورزی با تغییر گروه کالایی چای به ۲۲ و حذف ارز ترجیحی واردات اقدام به حمایت از تولیدات داخلی کرده که با افزایش فاصله قیمت چای خارجی با چای داخلی امکان فروش بیشتر و جذابیت چای ایرانی فراهم شده است.

جاهدی اضافه کرد: با تخصیص دو برابری ثبت سفارش به خریداران چای داخله از جذابیت اهرم ثبت سفارش موجب رونق خرید چای داخله شده که این مورد در حال افزایش است.

بازرگانان منتظر اعلام بانک مرکزی برای تخصیص ارز باشند

وی خطاب به تأمین‌کنندگان چای بیان کرد: مطابق قول قبلی معاونت توسعه بازرگانی نظر دستگاه وزارت جهاد کشاورزی به بانک مرکزی برای محموله‌های دارای فیش معادل اظهار گمرکی انجام شده و بازرگانان منتظر اعلام بانک مرکزی برای تخصیص ارز خود باشند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.