ارزانسازی و سلامت غذا از اهداف مهم وزارت جهاد کشاورزی
به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، دکتر هوشنگ محمدی، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی در همدان گفت: تولید غذای ارزان و سلامت محور اصلی فعالیتهای وزارت جهاد کشاورزی است.
دکتر محمدی اضافه کرد: سیاستگذاری برای تولید انبوه و کاهش واسطهها در بخش کشاورزی با هماهنگی تشکلهای بخش کشاورزی از راهکارهای تولید غذای ارزان برای مردم است.
وی ادامه داد: تولید غذای سالم الویت برای وزارت جهاد کشاورزی است که با هماهنگی تمامی دستگاهها در سطح ملی برنامهریزی و عملیات اجرایی آن در حال انجام است.
دکتر محمدی یادآور شد: طی ماههای اخیر نظارت بر تولید توسط سازمان حفظ نباتات بیشتر شده و با کنترل استفاده سموم و کودهای شیمیایی همچنین افزایش مبارزه بیولوژیک تولید غذای سالم با هدف تأمین امنیت غذایی سالم و اهداف تأمین بازارهای مبداء صادراتی در الویت وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه چهار و نیم میلیون کشاورز غذای ۸۵ میلیون نفر را تأمین میکنند، اضافه کرد: کشاورزان نیازمند سیاستهای حمایتی و پشتیبانی هستند.