اسلایدجهاد کشاورزیصنایع غذایی

تعیین قیمت نان فانتزی برمبنای عرضه و تقاضای بازار

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران اظهار داشت: آرد واحدهای نان فانتزی به یکباره از هر کیسه ۶۷ هزار تومان به ۶۳۰ هزار تومان و نزدیک به ۱۰ برابر، در کنار سایر هزینه‌های تولید مانند دستمزد افزایش یافته است، بر این اساس قیمت محصول نهایی نیز افزایش می‌یابد اما نرخ نامه‌ای که در فضای مجازی در جال دست به دست شدن است درست نیست.

کرمی افزود: لیست قیمت‌های انواع نان فانتزی یاد شده مربوط به نرخ‌های پیشنهادی است که برای بررسی بیشتر تهیه شد و در نهایت تصویب نشد؛ همانطور که در تصویر جدول نامه نیز مشخص است مهر، امضا و شماره‌ای ندارد.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم(نان های فانتزی) تهران ادامه داد: با آزادسازی نرخ آرد مصرفی صنف و صنعت قیمت انواع محصولات فانتزی نیز به صورت عرضه و تقاضا تعیین می‌شود و دیگر نرخ مصوبی نخواهیم داشت.

وی تصریح کرد: وقتی که عرضه نان فانتزی به صورت عرضه و تقاضا و فضای رقابتی میان واحدها باشد با وجود افزایش هزینه‌های تولید، محصولات با قیمت‌های کمتری از نرخ نامه منتشره به فروش خواهد رسید.

کرمی با اشاره به بهبود کیفیت نان بعد از حذف یارانه آرد اظهار داشت: اجرای طرح حذف آرد صنف و صنعت اصلاح بزرگ اقتصادی به حساب می‌آید اما باید برای رفع مشکلات واحدهای صنفی نیز اقدام شود زیرا رقم سرمایه در گردش آن‌ها نیز افزایش می‌یابد و نیازمند نقدینگی بیشتری هستند.

وی گفت: در حال مذاکره با دولت هستیم تا بتوانیم با ارائه تسهیلات به واحدهای صنفی نقدینگی مورد نیاز واحدهای صنفی تأمین شود.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم (نان‌های فانتزی) تهران تأکید کرد: برای ایجاد رقابت سالم میان تولیدکنندگان واحدهای سنتی و فانتزی لازم است که آرد واحدهای سنتی نیز آزاد شود در غیر این صورت امکان اینکه آرد از آنجا به سمت واحدهای فانتزی بیاید، دور از انتظار نیست .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا