اسلاید

ظرفیت‌های بالقوه‌ سیستان و بلوچستان در تأمین امنیت غذایی

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر هوشنگ محمدی، مشاور وزیر و مدیر کل دفتر امور استان‌های وزارت جهادکشاورزی در مراسم تکریم و معارفه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: مهمترین اولویت و راهبرد برنامه های وزارت جهادکشاورزی تأمین اقتدار و امنیت غذایی پایدار کشور است. برای دستیابی به این مهم و پایداری آن روحیه جهادی لازم است.

دکتر هوشنگ محمدی افزود: در طرح مردمی سازی یارانه، وزارت جهاد کشاورزی در ارتقا امنیت غذایی با همراهی و همدلی همه تولیدکنندگان زیر بخش‌های کشاورزی و مسئولان دست اندرکار این بخش به توفیق بزرگی دست یافت.

وی تصریح کرد: برای تحقق راهبردهای وزارت جهادکشاورزی برای دستیابی به امنیت غذایی با توجه به تحریم‌های دشمنان سختی‌های زیادی در راه داریم. رامیدواریم در این شرایط بحرانی با همراهی تولیدکنندگان، مردم و مسئولان، با اقتدار، استقلال امنیت غذایی کشور را محفوظ از همه چالش‌ها و ناملایمات بداریم.

دکتر محمدی با اشاره به وسعت استان سیستان و بلوچستان و اهمیت بخش کشاورزی آن گفت: این استان با توجه به‌ ظرفیت ذاتی خود و وجود مرز، می‌تواند نقش بسزایی در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا نماید.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به ظرفیت‌های ممتاز سیستان و بلوچستان در تأمین گوشت قرمز، شیلات و آبزیان، تولید محصولات خارج از فصل و میوه‌های گرمسیری پرداخت و تأکید کرد توسعه زیر بخش‌های کشاورزی با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید می‌تواند اقتصاد منطقه را متحول نماید.

گفتنی است در این مراسم، سید محمدرضا سیدحسینی بعنوان سرپرست جدید سازمان جهادکشاورزی استان سیستان و بلوچستان معرفی و از مهندس محمد علی نیکبخت، رئیس اسبق این سازمان تقدیر بعمل آمد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا