آب و خاکاسلایدجهاد کشاورزی

رسیدن به مرز خودکفایی در تولید تجهیزات سامانه‌های نوین آبیاری

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر فریبرز عباسی، سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در گفتگویی افزود: بیش از ۹۰ درصد لوازم و تجهیزات نوین آبیاری در کشور تولید می‌شود و در طول سه دهه اجرای طرح سامانه‌های نوین آبیاری، از واردکننده صرف به مرز خودکفایی در تولید لوازم و تجهیزات آبیاری رسیده‌ایم.

وی به پتانسیل شرکت‌های تولیدکننده در کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۳۵۰ شرکت تولیدکننده در کشور وجود دارد که تولیداتشان به لحاظ کیفی و کمی قابل رقابت در بازارهای جهانی است و هم‌اکنون نیز به کشورهای همسایه از جمله ترکیه صادر می‌شود‌.

نقش رسانه در تبیین فعالیت‌ها و روشنگری مهم و اثرگذار است

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی درخصوص هم‌افزایی بیشتر رسانه و بخش کشاورزی و جهاد تبیین نیز گفت: فعالیت‌های فرهنگی رسانه‌ها باارزش و قابل تقدیر است و نقش رسانه‌ها در تبیین فعالیت‌ها، روشنگری و جلوگیری از تشویش اذهان، بسیار مهم و تأثیرگذار است.

به گفته وی، طرح‌های آب و خاک در حوزه فنی و تخصصی، با حمایت دولت و نظام در اقصی نقاط کشور در حال انجام است و در این حوزه نیز رسانه می‌تواند در مستندسازی اثربخشی آنها نقش‌آفرینی کند.

این مقام مسئول افزود: اغلب طرح‌هایی که در حوزه آب و خاک اجرا می‌شود، کل کشور را تحت پوشش قرار می‌دهد که عمدتاً هم در مناطق روستایی و کم برخوردار هستند.

دکتر عباسی در خصوص اهمیت رسانه گفت: رسانه‌ها در خصوص مستندسازی این اقدامات و اثربخشی و ارزیابی این طرح‌ها می‌توانند کمک شایانی کنند.

وی افزود: مدیران از بعد فنی و تخصصی به طرح‌ها نگاه می‌کنند و به تصویر کشیدن مشارکت‌های اجتماعی در مسیر پیشبرد طرح‌ها، وظیفه رسانه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا