اسلایدجهاد کشاورزیزراعت
استفاده از سموم کمخطر با کمک گیاهپزشکی برای تولید محصولات کشاورزی
به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)،وی گفت: با توجه به نقش بیشتر گیاهپزشکی باید به سمت مصرف سموم با خطرات کمتر برویم.
وی افزود: در حوزه گیاهپزشکی نیز در معاونت زراعت به عنوان مصرف کننده هستیم و همه گیاهپزشکی خلاصه در سم نمیشود.
مهندس مهاجر با تأکید بر نقش بیشتر گیاهپزشکی در حال حاضر دنیا، تصریح کرد: باید به سمت مصرف سموم با خطرات کمتر برویم و در دنیا به این سمت برای تولید مواد غذایی بهتر رفتهاند.