اسلایدجهاد کشاورزیزراعت

استفاده از سموم کم‌خطر با کمک گیاه‌پزشکی برای تولید محصولات کشاورزی

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)،وی گفت: با توجه به نقش بیشتر گیاهپزشکی باید به سمت مصرف سموم با خطرات کمتر برویم.

وی افزود: در حوزه گیاه‌پزشکی نیز در معاونت زراعت به عنوان مصرف کننده هستیم و همه گیاهپزشکی خلاصه در سم نمی‌شود.

مهندس مهاجر با تأکید بر نقش بیشتر گیاهپزشکی در حال حاضر دنیا، تصریح کرد: باید به سمت مصرف سموم با خطرات کمتر برویم و در دنیا به این سمت برای تولید مواد غذایی بهتر رفته‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا