اسلایدجهاد کشاورزی

اصلاح قانون‌های ایمنی‌زیستی و حفظ نباتات در راستای سلامت محصولات

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، علیرضا عباسی امروز در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا گفت: عده‌ای قانون زیستی را تنزل داده‌اند به این که در کشور محصول تراریخته مصرف و تولید شود یا نشود در حالی که امروز از فناوری‌های مختلف مانند نانو و هسته‌ای در بخش کشاورزی استفاده می‌شود و باید مخاطرات و تبعات این فناوری‌ها در تولید محصولات بررسی و ارزیابی شود.

وی در همین حال بر کشاورزی زیستی و ارگانیک تأکید کرد و اظهار داشت: امروز در دنیا بین ۲ تا ۳ درصد اراضی زیر کشت ارگانیک هستند در حالی که در ایران یک دهم درصد کشت ارگانیک داریم.

عباسی با بیان این که در کل ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور زیر کشت ارگانیک است، تصریح کرد: ما این ظرفیت را داریم که سطح کشت ارگانیک را به متوسط جهان برسانیم.

وی به صادرات ۶.۵ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: اگر در آینده به استانداردهای جهانی نرسیم، ممکن است در حوزه صادرات دچار مشکل شویم.

رییس کمیته دانش‌بنیان کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس افزود: باید از تمام ظرفیت‌های داخل کشور برای تولید غذای سالم، کافی و ارگانیک استفاده کنیم.

وی امنیت غذایی را از مقوله‌های مهم در دنیا و در ایران خواند و گفت: امروز در جهانی زیست می‌کنیم که برخی دولت‌ها که ادعای رعایت حقوق بشر دارند، برای تسخیر ملت‌ها و سایر کشورها به دنبال در دست گرفتن انرژی و غذای آن‌ها هستند.

عباسی با اذعان به این که بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد ۸۲۸ میلیون نفر در دنیا با گرسنگی مواجه‌اند، اظهار داشت: این در حالی است که برخی از دولت ها با دور ریختن غذا در دریا می خواهند قیمت محصولات کشاورزی را کنترل کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا