اسلایدجهاد کشاورزی

توسعه همگون و همه جانبه مکانیزاسیون و صنایع برنج در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، جلسه بررسی الزامات توسعه مکانیزاسیون و صنایع تبدیلی برنج به میزبانی و دعوت دانشگاه گیلان برگزار شد.
 در این نشست که کلیه دست اندرکاران حوزه برنج از جمله موسسه تحقیقات برنج، اتحادیه های شالیکوبی و مدیران مکانیزاسیون و صنایع سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های گیلان و مازندران و با مدیریت مرکز توسعه‌ مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی حضور داشتند، چالش‌ها و دغدغه های مربوط به مکانیزاسیون برنج از تهیه بستر تا برداشت و نیز پس از برداشت و صنایع تبدیلی این محصول با محوریت خشک کن ها مورد بحث و بررسی قرارگرفت.
گفتنی است، تهیه نقشه راه مناسب و منطبق با اهداف برنامه، بویژه برنامه هفتم توسعه از جمله مصوبات این جلسه بود. برنامه ریزی جهت نظارت بر عملیات برداشت و پس از برداشت این محصول نیز در دستور کار این نشست قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا