اسلایدجهاد کشاورزیمنابع طبیعی

منابع طبیعی از نقد و انتقادات سازنده استقبال می‌کند

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، عباسعلی نوبخت در گردهمایی سراسری مدیران منابع طبیعی کشور در هرمزگان گفت: گاهی مردم و جوامع محلی از اقداماتی که در عرصه‌های منابع طبیعی انجام می‌شود نقد و انتقاداتی وارد می‌کنند و ما وظیفه داریم از نظرات مردم و افکار عمومی استفاده کنیم و مشکلاتی که دارند را رسیدگی و حل کنیم.

وی افزود: مدیریت منابع طبیعی بدون مشارکت مردم معنا و مفهوم ندارد و نمی‌توان بدون همراهی مردم به موفقیت دست یافت و از این رو برای پیشبرد اهداف سازمانی باید از همه ظرفیتها چه موافق و چه مخالف بهره لازم را برده تا شاهد اتفاق خوبی در مدیریت منابع طبیعی کشور باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، تکریم ارباب رجوع و ملاقات چهره به چهره با مردم را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: گاهی اوقات برخی مردم به منابع طبیعی مراجعه و مشکل رسیدگی به کار خود را دارند که باید با مردم با مهربانی رفتار شود و اگر حق و حقوقی ندارند باید با خوشرویی و با ادله قانونی به آنان اعلام شود.

وی خطاب به مدیران منابع طبیعی یادآور شد: عمر خدمت بسیار کوتاه است و باید وقت را مغتنم شمرده و در مدیریت تصمیمات درستی را اتخاذ کنیم و نکند روزی فرا رسد و افسوس بخوریم که چرا در مقطعی که مسوولیت داشتیم و می‌توانستیم اقدامات بهتر و بیشتری انجام بدهیم اما انجام نداده‌ایم.

نوبخت همچنین گفت: کارکنان منابع طبیعی برای صیانت و حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و حفظ پوشش گیاهی با توجه به محدودیت و تنگناهایی که وجود دارد شبانه‌روز تلاش می‌کنند و این زحمات آنان با توجه به حقوق و مزایای کمی که می‌گیرند ستودنی است اما ممکن است در این میان تعداد انگشت‌شماری از همکاران مرتکب خطایی شوند که البته نباید خطای این تعداد افراد را به پای همگان نوشت.

رییس سازمان منابع طبیعی کشور، حفظ حقوق بیتالمال و صیانت از منابع طبیعی را امری بسیار مهم برشمرد و تاکید کرد: در دست‌اندازی به انفال عمومی و اراضی ملی هیچ تعارفی با افراد فرصت‌طلب و متخلف نداریم و به شدت با پدیده زمینخواری و تصرفات اراضی دولتی و ملی برخورد خواهیم کرد.

در این گردهمایی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان با ارائه گزارشی به سیمای منابع طبیعی استان پرداخت و در زمینه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: در هرمزگان براساس تعهد سالانه ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار اصله در سال تولید و کشت می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا