اسلایدامور دامجهاد کشاورزی

آغاز عرضه مرغ و گوشت منجمد تنظیم بازار در استان تهران

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، رییس سازمان جهادکشاورزی استان تهران با بیان این مطلب گفت: اکنون مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان و مرغ گرم نیز با قیمت هر کیلوگرم ۷۶ هزار و ۵۰۰ تا ۸۴ هزار تومان در استان تهران عرضه می‌شود.

جبرئیل برادری گفت: در مورد تأمین مرغ منجمد، ذخیرهسازی و تدبیر لازم توسط شرکت پشتیبانی امور دام انجام شده و روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن توزیع در استان تهران صورت می‌گیرد.

وی در مورد مرغ گرم نیز اظهار داشت: روزانه ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ تن مرغ گرم در استان تهران تأمین و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

برادری تصریح کرد: فراوانی محصول و تنوع قیمت برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان و شب عید موجب کنترل قیمت و جلوگیری از التهاب در بازار شده است.

وی با بیان این که جوجه‌ریزی در استان تهران از مرز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن عبور کرده است، گفت: ضریب خودکفایی ما در تولید گوشت مرغ به بالای ۱۰ درصد رسیده است و بخش دیگر نیاز از سایر استان‌ها تأمین می‌شود و نگرانی در تأمین این محصول وجود ندارد .

برادری در مورد تامین گوشت قرمز نیز اعلام کرد: نیاز استان تهران به گوشت قرمز روزانه ۴۸۰ تا ۵۰۰ تن است که از این میزان ۲۵۰ تن در داخل استان و مابقی نیاز از طریق واردات از سایر استان‌های دارای دام مازاد به صورت دام زنده و از خارج کشور به صورت لاشه تأمین می‌شود.

وی افزود: واردات گوشت گوسفندی و گوساله به استان تهران به روزی ۱۷۰ تا ۲۰۰ تن رسیده است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان تهران گفت: ما وظیفه داریم کالاهای اساسی را برای مردم تأمین کنیم و در این راستا شبانه‌روز در حال تلاش هستیم تا مردم به ویژه برای ماه مبارک رمضان و ایام عید دغدغه‌ای نداشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا