به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، وحید مفید در پاسخ به این سوال که آیا در شیر، ماست و بهطورکل لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده میشود، اظهار کرد:در حال حاضر هیچ یک از شرکتهای تولید محصولات لبنی، محصولات دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت و پروانه کاربرد علامت استاندارد، برای استفاده از روغن پالم یا چربی گیاهی ندارند.
وی ادامه داد: در واقع کارخانههایی که دارای پروانه ساخت و علامت استاندارد هستند، لاجرم باید استانداردهای تعریف شده در ساخت کالا را رعایت کنند. جای تأکید است که رعایت استانداردهای تعریف شده در تولید صنعتی لبنیات بطور مدام تحت نظارت سازمانهایی چون دامپزشکی، استاندارد و غذا و دارو قرار دارد.
این کارشناس صنعت لبنیات تصریح کرد: در حقیقت بر رعایت این استانداردها از سوی سازمانهای ناظر، اعمال نظارت سختگیرانهای شده و بهطور مداوم محصولات نمونه برداری و پایش میشوند.
عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: کاهش و افزایش چربی در محصولات با استحصال چربی شیر انجام میشود. یعنی براساس توصیههایی که برای استفاده از محصولات کمچرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کمچرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده میشود.
ثبت دیدگاه