حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 18 شوال 1445 Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4549 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
آیا در لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می‌شود؟
11 فروردین 1401 - 15:14
شناسه : 10997
3
یک کارشناس صنعت لبنیات گفت: کاهش و افزایش چربی در محصولات لبنی با استحصال چربی شیر انجام می‌شود. یعنی براساس توصیه‌هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می‌شود.
ارسال توسط : منبع : ایسنا
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، وحید مفید در پاسخ به این سوال که آیا در شیر، ماست و به‌طورکل لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می‌شود، اظهار کرد:در حال حاضر هیچ یک از شرکت‌های تولید محصولات لبنی، محصولات دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت و پروانه کاربرد علامت استاندارد، برای استفاده از روغن پالم یا چربی گیاهی ندارند.

وی ادامه داد: در واقع کارخانه‌هایی که دارای پروانه ساخت و علامت استاندارد هستند، لاجرم باید استانداردهای تعریف شده در ساخت کالا را رعایت کنند. جای تأکید است که رعایت استانداردهای تعریف شده در تولید صنعتی لبنیات بطور مدام تحت نظارت سازمان‌هایی چون دامپزشکی، استاندارد و غذا و دارو قرار دارد.

این کارشناس صنعت لبنیات تصریح کرد: در حقیقت بر رعایت این استانداردها از سوی سازمان‌های ناظر، اعمال نظارت سختگیرانه‌ای شده و به‌طور مداوم محصولات نمونه برداری و پایش می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: کاهش و افزایش چربی در محصولات با استحصال چربی شیر انجام می‌شود. یعنی براساس توصیه‌هایی که برای استفاده از محصولات کم‌چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم‌چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.