به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، عمدهترین استانهای فعال در تولید قارچ خوراکی میتوان تهران، البرز، خراسان رضوی، قزوین و اصفهان را نام برد.
کیفیت قارچ تولیدی ایران به لحاظ کیفیت با کشورهای صاحب نام و دارای تکنولوژی برتر در این زمینه مانند هلند و چین برابری میکند.
ایران در تولید قارچ خوراکی جایگاه نخست را در منطقه خاورمیانه دارد.
برای تولید این محصول ارزشمند از بالاترین تکنولوژی روز دنیا در کشور استفاده میشود.
میانگین عملکرد تولید قارچ در کشورهای پیشرفته ۲۵ کیلوگرم در هر مترمربع بوده که این رقم در ایران بین ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرم در نوسان است.
بیش از 3 میلیون دلار قارچ خوراکی از ایران صادر شده است.
برای 80 تا 90 میلیون نفر با احتساب سرانه یک کیلوگرم ظرفیت تولید قارچ در مملکت وجود دارد. تولید قارچ کسب و کاری است که از بهرهوری بالایی بخوردار است و برای یک کیلو قارچ به کمتر از 20 لیتر آب نیاز است.
ثبت دیدگاه