به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، براساس آمار اعلام شده از مرکز آمار ایران، کشور طی 45 سال پس از انقلاب رشد چشمگیری در زمینه امنیت غذایی داشته است که میتوان از رشد چهار برابری شاخص تولید مواد غذایی، رشد سه برابری شاخص تولید دام، رشد 10 برابری تولید گوشت مرغ، افزایش 1.5 برابر سرانه تأمین گوشت به ازای هر فرد، رشد پنج برابری سرانه مصرف ماهی و غذای دریایی و کاهش چشمگیر مرگ و میر در اثر سوءتغذیه ناشی از فقر پروتئین نسبت به آمار جهانی نام برد.
همه این موفقیتها حاصل تلاش 45 ساله جمهوری اسلامی در تأمین امنیت غذایی کشور است.
ثبت دیدگاه