حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 28 شوال 1445 Monday, 6 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4486 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
نهضت کاشت یک میلیارد نهال؛ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب
12 آذر 1402 - 16:25
شناسه : 19769
4
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان این که نهضت کاشت یک میلیارد نهال برپایه حرکت مردمی بنا شده و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب است، گفت: آمادگی داریم ظرفیت سازمان تات در حوزه منابع طبیعی را در اختیار این طرح بزرگ قرار دهیم.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی سازمان تات
پ
پ

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، سیدمجتبی خیامنکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در مراسم آغاز طرح کاشت یک میلیارد درخت، گفت: مجموع کاشت نهال در هفته منابع طبیعی در طول ۴۴ سال بعد از پیروزی انقلاب از رقمی که برای سال جارى در نظر گرفته شده، کمتر است؛ این یعنی میزان درختی که قرار است در طول این طرح کاشته شود از همه این سال‌ها بیشتر بوده است.

وی افزود: تمام ظرفیت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در حوزه منابع طبیعی در اختیار این طرح قرار می‌گیرد و اعلام آمادگی می‌کنیم که تمام بخش تحقیقات را در این بخش مشارکت دهیم تا همگی آینده زیستبوم کشور را به رقم قابل قبولی برای زندگی برسانیم.

معاون وزیر جهادکشاورزی عنوان کرد: یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت سیزدهم، طراحی و اجرای این طرح مردمی با تکیه بر مردم است.

وی ادامه داد: اگر در طول یک دهه اخیر مهمترین چالش‌های زندگی مردم را مرور کنیم می‌بینیم که آلودگی هوا و آب یکی از این چالش‌های مهم است و به طور قطع زیربنایى‌ترین، مهمترین و تأثیرگذارترین کار برای آینده سلامت جامعه، اجرای طرح بزرگ کاشت یک میلیارد درخت است و آثار آن را نسل آینده خواهد دید.

خیام‌نکویی تصریح کرد: کشوری با ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار گونه گیاهی، بیش از ۱۳ میلیون هکتار جنگل، حدود ۸۴ میلیون مرتع و حدود ۳۲ میلیون بیابان هستیم، ۳۰۰ روز از ۳۶۰ روز آفتابی است و این یعنی انرژی رایگان در اختیار داریم.

به گفته وی، ۴ فصل و ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم جهانی را داریم و این موارد ظرفیت‌های بزرگی است و باید از آن‌ها بهره‌برداری درستی صورت گیرد.

رییس سازمان تات ادامه داد: بیش از ۱۲ هزار محقق و دانشمند درعرصه کشاورزی و منابع طبیعی داریم که حداقل ۲۰ تا ۲۵ درصد آن‌ها محققان حوزه جنگل و مرتع هستند.

وی بر حفظ جنگل‌ها و مراتع و جلوگیری از تخریب آن‌ها تأکید کرد و افزود: اگر فرهنگ مدیریت صحیح در حوزه جنگل و مرتع و فرهنگ عمومی مردم در این حوزه برای حفظ سرمایه ملی تقویت شود، با چالش‌های محیط زیستی کمتری روبرو خواهیم شد.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به این که نهضت کاشت یک میلیارد نهال بر پایه حرکت مردمی بنا نهاده شده و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب است، گفت: مجموع کاشت نهال در هفته منابع طبیعی در طول ۴۴ سال بعد از پیروزی انقلاب از رقمی که برای سال جارى در نظر گرفته شده، کمتر است، این یعنی میزان درختی که قرار است در طول این طرح کاشته شود از همه این سال‌ها بیشتر بوده است.

وی با بیان این که انتظار داریم در پایان سال‌ شاهد کاشت ۲۵۰ میلیون نهال باشیم، تصریح کرد: این کار باید تبدیل به مسابقه ملی و حرکت رقابتی بین مدارس، دانشگاه‌ها، مجموعه‌ها و استان‌های مختلف شود، به طور قطع اگر به دنبال این هستیم که سلامت مردم را داشته باشیم‌ باید در این طرح اقدام جدی داشته باشیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.