اسلایدجهاد کشاورزی

تشکیل معاونت سلامت و امنیت غذایی در سازمان حفظ نباتات

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، سرپرست سازمان حفظ نباتات در این همایش، بر روان‌سازی صادرات محصولات کشاورزی تأکید کرد و گفت: شرایط صادرات و قرنطینه کشورها تغییر کرده است و از حالت محصول‌محور به حالت بسترمحور تغییر یافته است یعنی محصولات باید شناسه‌دار شوند.

شاهپور علائی‌مقدم با تأکید بر اینکه پیش نیاز گواهی بهداشت گیاهی، گواهی آنالیز است، تصریح کرد: با راه‌اندازی سامانه سماک هماهنگی بیش از پیش بین دستگاه‌ها برای روان‌سازی صادرات محصولات کشاورزی مهیا می‌شود.

وی با بیان اینکه امنیت غذایی مقدمه امنیت دفاعی است، اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی سوپاپ امنیت کشور است و تأثیر مستقیم بر اقتصاد، معیشت و امنیت غذایی بسیار استراتژیک است.

علائی‌مقدم با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات به عنوان اورژانس و طبیب بخش کشاورزی است، گفت: این سازمان زیربنای بخش کشاورزی است و امنیت غذایی بالا در گرو نقش حیاتی این سازمان است.

سرپرست سازمان حفظ نباتات با بیان این که در شرایط تحریم ظالمانه در حال صادرات محصولات کشاورزی و ارزآوری برای کشور هستیم، گفت: اخلال در گلوگاه بخش کشاورزی سبب برهم زدن آرامش روانی جامعه می‌شود و مدیران حفظ نباتات سراسر کشور باید عملکرد حوزه‌های حفظ نباتات در سراسر کشور را صادقانه مطرح و برای مردم روشنگری کنند.
وی با بیان اینکه مدتی است که جلسات شورای مهمی به نام شورای حفظ نباتات برگزار نمی‌شود تأکید کرد: باید شورای حفظ نباتات کشور را احیا کنیم و در آن جلسات به موضوعات مرتبط رسیدگی و تصمیم‌گیری کنیم.

سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور با اعلام اینکه در بحث اصلاح قانون پیشنهاد شده که نام سازمان تغییر یابد، اظهار داشت: نام سازمان باید به گونه ای انتخاب شود که نشان دهنده شرح وظایف سازمان باشد و در این خصوص پیشنهاداتی ارایه شده است.

به گفته وی، با دستور وزیر جهاد کشاورزی، معاونت سلامت و امنیت غذایی نیز در سازمان حفظ نباتات کشور تشکیل خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا