اسلایدامور دامجهاد کشاورزی

جوجه‌ریزی در استان تهران به یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه رسید

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، جبرئیل برادری با اعلام این خبر گفت: باتوجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تأمین بخشی از نیاز جامعه ازطریق سایر استان‌ها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحد‌های راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه‌ریزی در دستورکار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه واحد‌های نیمه فعال و راکد پرورش مرغ در استان فعال می‌شوند، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده با مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه، لیست واحد‌های مرغداری گوشتی و تخمگذار راکد و نیمه فعال در سطح شهرستان‌های تابعه احصا وا نسبت به برنامه‌ریزی جهت فعال‌سازی این واحد‌ها پس از رفع مشکلات یا در قالب زنجیره‌های تولید اقدام شده است.

برادری افزود: در همین راستا فاز دوم واحد مرغداری شرکت زرین دشت پایدار در شهرستان ری که مدت ۱۵سال غیرفعال بوده، تا پایان دی ماه به ظرفیت ۱۲۰ هزارقطعه فعال شده و در مجموع ظرفیت فعالیت این واحد به ۲۵۰ هزار قطعه خواهد رسید.

وی ادامه داد: همچنین یک واحد دیگر پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ملارد نیز باتوجه به عدم فعالیت، نسبت به تغییر شاخص از پولت به گوشتی اقدام شد که با ۴۰۰ هزار قطعه ظرفیت به چرخه تولید بازخواهد گشت. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درخصوص تغییر میزان تولید استان با این اقدامات گفت: باتوجه به برنامه‌ریزی انجام شده و بازگشت این مرغداری‌ها به چرخه تولید، از ابتدای آذرماه تا هفته گذشته، بالغ بر یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی در واحد‌های مرغداری استان تهران جوجه‌ریزی شده است که این میزان در طول ۱۵ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی با مقایسه این میزان جوجه‌ریزی نسبت به هدف‌گذاری انجام شده گفت: ۱۴۵ درصد هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه‌ریزی در استان طی این مدت محقق شده است که استان تهران با این میزان تحقق، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا