نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: مشکلی از بابت تولید مرغ وجود ندارد، اما روشن است که در توزیع مرغ بعد از کشتار انحرافات شدیدی وجود دارد و هیچگونه نظارتی هم بر آن نیست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دیدهبان امنیت غذایی به نقل از ایسنا، حبیب اسداللهنژاد، با بیان اینکه واحدهای مرغداری هر چه جوجه تولید شده را پرورش و در پایان دوره تحویل کشتارگاه میدهند، اظهار کرد: براساس سیاستگذاری ستاد تنظیم بازار بایستی ماهیانه تعداد مشخصی جوجهریزی صورت گیرد و پس از آن این جوجهها در واحدهای مرغداری تخلیه و پس از تولید بدون انحراف توزیع شود.
وی ادامه داد: آمار دقیقی از میزان تولید در اختیار نیست ولی هرچه جوجه تولید شده در سالنهای پرورش تبدیل به مرغ گوشتی و وارد بازار شده است.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اضافه کرد: با وجود اینکه واحدهای مرغداری قیمت مصوب ۲۰ هزار و۴۰۰ تومان مرغ را قبول ندارند، زیرا معتقدند متحمل خسارتهای زیادی میشوند اما چون دستوری است با همان نرخ مصوب مرغ هایشان را تحویل کشتارگاهها میدهند.
وی تصریح کرد: فارمهای مرغ گوشتی هر آنچه جوجه دریافت کنند مرغ تحویل میدهند و مشکلی از بابت تولید وجود ندارد، اما روشن است که در توزیع مرغ بعد از کشتار انحرافات شدیدی وجود دارد و هیچگونه نظارتی هم بر آن نیست. مثلاً گفته میشود برخی ماشینهای تحویل مرغ وارد میدان بهمن شده و همانطور هم خارج میشوند و یا حوالههای سنگین بدون نظارت صادر میشود و اصلاً معلوم نیست مرغها و حوالهها را به کجا میبرند.
به گفته وی سیاستگذاری جوجهریزی ۱۳۰ میلیون قطعه برای ماه بهمن و اسفند است و اگر ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه تولید و جوجهریزی انجام شده باشد، روزانه بایستی ۷۵۰۰ تن مرغ در سراسر کشور توزیع میشد ولی در حال حاضر اینگونه نیست و به نظر میرسد آمارها نیاز به راستی آزمایی و بازار نیاز به پایش و نظارت شدیدتر دارد.
اسداللهنژاد در پایان گفت: قیمت تمام شده مرغ زنده برای تولیدکننده ۱۶هزار۵۰۰ تومان و مرغ گرم هم حدود ۲۳ هزار تومان است.
ثبت دیدگاه