اسلایدجهاد کشاورزی

فرایند محور شدن تولید محصولات کشاورزی

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، وی افزود: سامانه سماک بر همین اساس راه‌اندازی شده است که تمامی فرایندهای تولید محصولات کشاورزی از مرحله قبل از کاشت، داشت تا برداشت، سورتینگ، بسته‌بندی و ارائه به بازارهای داخلی و خارجی در این سامانه ثبت می‌شوند.

این مقام مسوول ادامه داد: سامانه‌ای شدن تولید محصولات به سمت پرونده‌سازی، به فرایند تولید محصولات کشاورزی سرعت بیشتری می‌بخشد.

علائی‌مقدم بکارگیری دانش و فناوری را متضمن بالا بردن راندمان تولید در محصولات کشاورزی و سلامت آن دانست و افزود: باید در حوزه محصولات کشاورزی انتقال یافته‌ها به درستی انجام شود و در این راستا موسسات تحقیقاتی نقش بسزایی دارند.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در پایان به هدف مشترک سازمان حفظ نباتات و موسسه خاک و آب اشاره و خاطرنشان کرد: دو سازمان حفظ نباتات کشور و موسسه خاک و آب در سلامت محصولات کشاورزی نقش و کارکردی مهم و اساسی دارند و باید با همکاری هم در بالا بردن کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی بکوشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا