اسلایدجهاد کشاورزی

بستن چاه‌های غیرمجاز کشاورزی از الزامات اجرای الگوی کشت

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان این مطلب در حاشیه نشست پیگیری اجرای الگوی کشت و کشت قراردادی گفت: با نصب کنتورهای هوشمند در چاه‌های مجاز کشاورزی، می‌توان بر اساس آب‌بهایی که تعیین می‌شود، طرح اصلاح الگوی کشت را عملیاتی کرد.

علی صفری افزود: بستن چاه‌های غیرمجاز کشاورزی کم و بیش توسط وزارت نیرو انجام می‌شود، اما این اقدام باید سرعت گیرد.

وی با بیان این که در حال حاضر الگوی کشت پاییزه با درصد بالایی در استان‌های منطقه ۴ اجرایی شده است، اظهار داشت: اجرای این طرح در کشت بهاره نیز مهم است.

صفری ادامه داد: کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند در برخورداری از حمایت‌هایی مانند تسهیلات بانکی و نهاده‌های یارانه‌ای در اولویت قرار می‌گیرند.

وی درهمین حال بر تعیین مشوق‌های لازم در بودجه سال آینده برای اجرای کامل الگوی کشت در استان‌ها تأکید کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: شش استان مرکزی، لرستان، همدان، کردستان، کرمانشاه و ایلام در منطقه ۴ کشوری قرار دارند.

وی درباره وضعیت کشت قراردادی در این استان‌ها ابراز داشت: اجرای کشت قراردادی، دیر ابلاغ شد و با این حال این طرح در بیش از ۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان‌های منطقه ۴ آغاز شده و با ۷۵۰۰ کشاورز قرارداد منعقد شده است.

صفری با تأکید بر این که اجرای کشت قراردادی به مشوق نیاز دارد، تصریح کرد: در حال حاضر عمده‌ترین و اصلی‌ترین کار ما برای اجرای کشت قراردادی، اقناع‌سازی کشاورزان است و این که به آن‌ها بقبولانیم کشت قراردادی به نفع‌شان است.

وی توزیع کود یارانه‌ای، تخفیف بیمه و یارانه حمل گندم به مراکز خرید از مشوق‌های کشت قراردادی خواند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا